Öğrenci1 Femtopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Ocak 2022 #1 Edebiyattan ortalama 45 ile 1. dönemden kaldım. Sayısalım, 11. sınıftayım. 1. dönem, sorumluluk sınavına mı gireceğim yoksa 2. dönemdeki puana mı bağlı kalıp kalmamam? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2022
Edebiyattan ortalama 45 ile 1. dönemden kaldım. Sayısalım, 11. sınıftayım. 1. dönem, sorumluluk sınavına mı gireceğim yoksa 2. dönemdeki puana mı bağlı kalıp kalmamam?
K Kralmelo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.876 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #2 2.dönem düzeltmezsen sınıfta kalıyorsun diye biliyorum. Yani dönem sonu ortalamana değil yıl sonu ortalamana bakacaksın.
2.dönem düzeltmezsen sınıfta kalıyorsun diye biliyorum. Yani dönem sonu ortalamana değil yıl sonu ortalamana bakacaksın.
Öğrenci1 Femtopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Ocak 2022 #3 Kralmelo dedi: 2.dönem düzeltmezsen sınıfta kalıyorsun diye biliyorum. Yani dönem sonu ortalamana değil yıl sonu ortalamana bakacaksın. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ ol
Kralmelo dedi: 2.dönem düzeltmezsen sınıfta kalıyorsun diye biliyorum. Yani dönem sonu ortalamana değil yıl sonu ortalamana bakacaksın. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ ol
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 19 Ocak 2022 #4 Kralmelo dedi: 2. dönem düzeltmezsen sınıfta kalıyorsun diye biliyorum. Yani dönem sonu ortalamana değil yıl sonu ortalamana bakacaksın. Genişletmek için tıkla... Baraj dersinden kalınırsa direkt sınıfta kalmazsınız. Ortalamanız yeterli ise bir üst sınıfa geçebilirsiniz fakat o dersi sorumlu olarak geçmiş olursunuz. Lisede Baraj Dersinden Kalınırsa Ne Olur? - HangiSoru Lisede baraj dersleri hangileri? 9. 10. 11. 12. sınıfta hangi baraj dersleri var? Baraj dersi ne demektir? Baraj dersi zayıf gelirse ne olur? www.hangisoru.com Onun dışında iki dönemlik ortalamanız baz alınır, ilgili dersin yıl sonu ortalaması 50 ve altında olması durumunda sorumluluk sınavına kalıyorsun.
Kralmelo dedi: 2. dönem düzeltmezsen sınıfta kalıyorsun diye biliyorum. Yani dönem sonu ortalamana değil yıl sonu ortalamana bakacaksın. Genişletmek için tıkla... Baraj dersinden kalınırsa direkt sınıfta kalmazsınız. Ortalamanız yeterli ise bir üst sınıfa geçebilirsiniz fakat o dersi sorumlu olarak geçmiş olursunuz. Lisede Baraj Dersinden Kalınırsa Ne Olur? - HangiSoru Lisede baraj dersleri hangileri? 9. 10. 11. 12. sınıfta hangi baraj dersleri var? Baraj dersi ne demektir? Baraj dersi zayıf gelirse ne olur? www.hangisoru.com Onun dışında iki dönemlik ortalamanız baz alınır, ilgili dersin yıl sonu ortalaması 50 ve altında olması durumunda sorumluluk sınavına kalıyorsun.