11. sınıfta 2 gün devamsızlık işlenir mi?

muhammeden20

Centipat
Daha fazla  
11.sınıfım bu hafta okulum son devamsızlığım 8,5 gün yarın ile perşembe günü artık gelmeyeceğim okula gelmediğim iki gün e-Okul'a işlenir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
11.sınıfım bu hafta okulum son devamsızlığım 8,5 gün yarın ile perşembe günü artık gelmeyeceğim okula gelmediğim iki gün e-Okul'a işlenir mi acaba?

Okuldan okula göre değişir.
Bende 11.sınıfım benim okulum saldı artık.

Hayır çarşambadan itibaren yazılmıyorsun.

Devamsızlığı okulda olmadığını göstermek için yazıyorlar kanıt olarak e okula geçmiyor işlenmiyor yani
İşleniyor hocam.

Geçen seneki devamsızlıklarım, en alta bak 17 Haziran'da okullar kapandı 16 Haziran'a kadar devamsızlıklarımız girildi

İşleniyor hocam.

Geçen seneki devamsızlıklarım, en alta bak 17 Haziran'da okullar kapandı 16 Haziran'a kadar devamsızlıklarımız girildiEki Görüntüle 1818869
Valla ben bilmiyorum kendi sınıf arkadaşım bu hafta okulumuzda devamsızlık alınacak ama e okula işlenmeyecek dedi arkadaşım müdür yardımcısının yardımcısı

İşleniyor hocam.

Geçen seneki devamsızlıklarım, en alta bak 17 Haziran'da okullar kapandı 16 Haziran'a kadar devamsızlıklarımız girildiEki Görüntüle 1818869
Bir de sen yanlış biliyorsun devamsızlığın dikdörtgenin siyah yani sen 12-13 haziranda devamsızlığın yazılmış işlenmiş diğer günler değil

İşleniyor hocam.

İ ise izinli demek oluyor yani sen 14-15 sinde izinliymişşin

Son düzenleme:
Gittik annemle imza attık o yüzden izinliye çevrildi onlar.

Gittik annemle imza attık o yüzden izinliye çevrildi onlar.
Neyse okuldan okula değişiyor demekki bizde şimdilik böyle birşey söz konusu değil arkadaşım dedi zaten müdür yardımcısının yanında çalışan sınıf arkadaşım devamsızlık e okula işlenmicek dedi gelmicem iki gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…