Valla ben bilmiyorum kendi sınıf arkadaşım bu hafta okulumuzda devamsızlık alınacak ama e okula işlenmeyecek dedi arkadaşım müdür yardımcısının yardımcısı
Valla ben bilmiyorum kendi sınıf arkadaşım bu hafta okulumuzda devamsızlık alınacak ama e okula işlenmeyecek dedi arkadaşım müdür yardımcısının yardımcısı sizde artık okula gelmeyin diyor arkadaşım boşu boşuna
Vallahi ben bilmiyorum kendi sınıf arkadaşım bu hafta okulumuzda devamsızlık alınacak ama e-Okul'a işlenmeyecek dedi arkadaşım müdür yardımcısının yardımcısı sizde artık okula gelmeyin diyor arkadaşım boşu boşuna
Valla ben bilmiyorum kendi sınıf arkadaşım bu hafta okulumuzda devamsızlık alınacak ama e okula işlenmeyecek dedi arkadaşım müdür yardımcısının yardımcısı
Bir de sen yanlış biliyorsun devamsızlığın dikdörtgenin siyah yani sen 12-13 haziranda devamsızlığın yazılmış işlenmiş diğer günler değil
İ ise izinli demek oluyor yani sen 14-15 sinde izinliymişşin
Neyse okuldan okula değişiyor demekki bizde şimdilik böyle birşey söz konusu değil arkadaşım dedi zaten müdür yardımcısının yanında çalışan sınıf arkadaşım devamsızlık e okula işlenmicek dedi gelmicem iki gün