Genel ortalamanız 50'nin üstündeyse hiçbir şey olmaz, nasıl olsa edebiyattanda kalmadığınıza göre sorumluluğa da girmezseniz kafanız rahat olsun.11. sınıfta kimya biyoloji fizik ve tarihten kalırsam sınıf tekrarı olur mu?
O zaman 11 için değil sadece 9 sonraki yıl 10 11 öyle gitcek dimi![]()
ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ'NDE YAPILAN DEĞİŞİKLİK RESMÎ GAZETEDE YAYIMLANDI
Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmî Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.www.meb.gov.tr
"Yeni ders ortalaması 50 olan öğrencilerden en fazla 3 dersten başarısız olanlar, sorumlu olarak bir üst sınıfa geçebilecek. Yönetmeliğe göre liselerde 4 ders ve üzeri zayıfı olan öğrenciler sınıf tekrarı yapacak."
"Bu uygulama, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılından itibaren kademeli olarak uygulanacak. Bu kapsamda bu yıl liseye başlayan 9'uncu sınıf öğrencilerine yeni yönetmelik hükümleri uygulanacak, diğer sınıflar için eski uygulama sürecek."
Aynen öyle.O zaman 11 için değil sadece 9 sonraki yıl 10 11 öyle gitcek dimi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.