Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. 11. sayısal öğrencisiyim. Edebiyattan geçiyorum ve ortalamam 50 üzerinde. Ama 4 zayıfım var. Durumum ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2024
Merhaba arkadaşlar. 11. sayısal öğrencisiyim. Edebiyattan geçiyorum ve ortalamam 50 üzerinde. Ama 4 zayıfım var. Durumum ne olur?
ZerveoN Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 584 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #2 Geçersin ama her ihtimale göre bu hafta kaldığın bir hocana söyle yardımcı olsun.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #3 ZerveoN dedi: Geçersin ama her ihtimale göre bu hafta kaldığın bir hocana söyle yardımcı olsun. Genişletmek için tıkla... Geçilir değil mi ? ZerveoN dedi: Geçersin ama her ihtimale göre bu hafta kaldığın bir hocana söyle yardımcı olsun. Genişletmek için tıkla... İmkansız. İstediklerini yapsınlar geçemem.
ZerveoN dedi: Geçersin ama her ihtimale göre bu hafta kaldığın bir hocana söyle yardımcı olsun. Genişletmek için tıkla... Geçilir değil mi ? ZerveoN dedi: Geçersin ama her ihtimale göre bu hafta kaldığın bir hocana söyle yardımcı olsun. Genişletmek için tıkla... İmkansız. İstediklerini yapsınlar geçemem.
ZerveoN Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 584 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #4 Özürlü devamsızlık için belirli bir sınır yoktur. Efetrkr dedi: Geçilir değil mi? İmkansız. İstediklerini yapsınlar geçemem. Genişletmek için tıkla... Özürlü devamsızlığın 20 özürsüz devamsızlığın 10u geçmediği sürece geçersin. 11. sınıfta 6 derse kadar sınır var. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2024
Efetrkr dedi: Geçilir değil mi? İmkansız. İstediklerini yapsınlar geçemem. Genişletmek için tıkla... Özürlü devamsızlığın 20 özürsüz devamsızlığın 10u geçmediği sürece geçersin. 11. sınıfta 6 derse kadar sınır var.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #5 ZerveoN dedi: Özürlü devamsızlığın 20 özürsüz devamsızlığın 10u geçmediği sürece geçersin. 11. sınıfta 6 derse kadar sınır var. Genişletmek için tıkla... Ben sınır yok diye biliyorum. Emin olmak için konu açtım.
ZerveoN dedi: Özürlü devamsızlığın 20 özürsüz devamsızlığın 10u geçmediği sürece geçersin. 11. sınıfta 6 derse kadar sınır var. Genişletmek için tıkla... Ben sınır yok diye biliyorum. Emin olmak için konu açtım.
wubba lubba dub dub Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 668 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 8 Haziran 2024 #6 Yanlış bilgi Efetrkr dedi: Merhaba arkadaşlar. 11. sayısal öğrencisiyim. Edebiyattan geçiyorum ve ortalamam 50 üzerinde. Ama 4 zayıfım var. Durumum ne olur? Genişletmek için tıkla... Eski müfredat olduğu için kalmıyorsunuz fakat sorumluluğa kalıyorsunuz. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2024
Efetrkr dedi: Merhaba arkadaşlar. 11. sayısal öğrencisiyim. Edebiyattan geçiyorum ve ortalamam 50 üzerinde. Ama 4 zayıfım var. Durumum ne olur? Genişletmek için tıkla... Eski müfredat olduğu için kalmıyorsunuz fakat sorumluluğa kalıyorsunuz.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #7 wubba lubba dub dub dedi: Eski müfredat olduğu için kalmıyorsunuz fakat sorumluluğa kalıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ama edebiyattan geçtim.
wubba lubba dub dub dedi: Eski müfredat olduğu için kalmıyorsunuz fakat sorumluluğa kalıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ama edebiyattan geçtim.
wubba lubba dub dub Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 668 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 8 Haziran 2024 #8 Efetrkr dedi: Ama edebiyattan geçtim. Genişletmek için tıkla... Edebiyat dışında 3 dersden kalırsanız sorumluluğa kalıyorsunuz.
Efetrkr dedi: Ama edebiyattan geçtim. Genişletmek için tıkla... Edebiyat dışında 3 dersden kalırsanız sorumluluğa kalıyorsunuz.
blud Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 316 Çözümler 1 8 Haziran 2024 #9 Efetrkr dedi: Merhaba arkadaşlar. 11. sayısal öğrencisiyim. Edebiyattan geçiyorum ve ortalamam 50 üzerinde. Ama 4 zayıfım var. Durumum ne olur? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgiler verilmiş düzelteyim ben: Evet sınıfı geçersin Hayır sorumluluk sınavı olmazsın
Efetrkr dedi: Merhaba arkadaşlar. 11. sayısal öğrencisiyim. Edebiyattan geçiyorum ve ortalamam 50 üzerinde. Ama 4 zayıfım var. Durumum ne olur? Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgiler verilmiş düzelteyim ben: Evet sınıfı geçersin Hayır sorumluluk sınavı olmazsın
ZerveoN Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 584 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #10 blud dedi: Yanlış bilgiler verilmiş düzelteyim ben: Evet sınıfı geçersin. Hayır sorumluluk sınavı olmazsın. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış bilgi mi verdim
blud dedi: Yanlış bilgiler verilmiş düzelteyim ben: Evet sınıfı geçersin. Hayır sorumluluk sınavı olmazsın. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış bilgi mi verdim