Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #11 ZerveoN dedi: Ben yanlış bilgi mi verdim Genişletmek için tıkla... Sorumluluk sınavı olursunuz dediniz.
ZerveoN dedi: Ben yanlış bilgi mi verdim Genişletmek için tıkla... Sorumluluk sınavı olursunuz dediniz.
blud Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 316 Çözümler 1 8 Haziran 2024 #12 ZerveoN dedi: Ben yanlış bilgi mi verdim Genişletmek için tıkla... Baktım evet sizde yanlış bilgi vermişsiniz. Ortalaması 50 üzerinde olan kimsenin "ders sınırı" diye bir şeyi yoktur.
ZerveoN dedi: Ben yanlış bilgi mi verdim Genişletmek için tıkla... Baktım evet sizde yanlış bilgi vermişsiniz. Ortalaması 50 üzerinde olan kimsenin "ders sınırı" diye bir şeyi yoktur.
ZerveoN Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 584 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #13 Efetrkr dedi: Sorumluluk sınavı olursunuz dediniz. Genişletmek için tıkla... Ben mi?
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #14 ZerveoN dedi: Ben mi? Genişletmek için tıkla... Eveet.
ZerveoN Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 584 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #15 Efetrkr dedi: Eveet. Genişletmek için tıkla... 1 kere bile sorumlulukla ilgili bir şey yazmadım o başka kullanıcı. wubba lubba dub dub dedi: Eski müfredat olduğu için kalmıyorsunuz fakat sorumluluğa kalıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bakın zeynerr diye biri.
Efetrkr dedi: Eveet. Genişletmek için tıkla... 1 kere bile sorumlulukla ilgili bir şey yazmadım o başka kullanıcı. wubba lubba dub dub dedi: Eski müfredat olduğu için kalmıyorsunuz fakat sorumluluğa kalıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bakın zeynerr diye biri.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #16 ZerveoN dedi: 1 kere bile sorumlulukla ilgili bir şey yazmadım o başka kullanıcı. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim. Karıştırdım. blud dedi: Baktım evet sizde yanlış bilgi vermişsiniz. Ortalaması 50 üzerinde olan kimsenin "ders sınırı" diye bir şeyi yoktur. Genişletmek için tıkla... Yani sınıfı geçiyorum ve sorumluluk ile vb uğraşmıyorum değil mi hocam?
ZerveoN dedi: 1 kere bile sorumlulukla ilgili bir şey yazmadım o başka kullanıcı. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim. Karıştırdım. blud dedi: Baktım evet sizde yanlış bilgi vermişsiniz. Ortalaması 50 üzerinde olan kimsenin "ders sınırı" diye bir şeyi yoktur. Genişletmek için tıkla... Yani sınıfı geçiyorum ve sorumluluk ile vb uğraşmıyorum değil mi hocam?
blud Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 316 Çözümler 1 8 Haziran 2024 #17 Efetrkr dedi: Yani sınıfı geçiyorum ve sorumluluk ile vb uğraşmıyorum değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Doğru.
Efetrkr dedi: Yani sınıfı geçiyorum ve sorumluluk ile vb uğraşmıyorum değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Doğru.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #18 blud dedi: Doğru. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ama kaldığım derslerin 3'ü sayısal . blud dedi: Doğru. Genişletmek için tıkla... Hocam 5 olursa durum ne olur ? Düzenleme: Geçtim arkadaşlar. Son düzenleme: 14 Haziran 2024
blud dedi: Doğru. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Ama kaldığım derslerin 3'ü sayısal . blud dedi: Doğru. Genişletmek için tıkla... Hocam 5 olursa durum ne olur ? Düzenleme: Geçtim arkadaşlar.