D dursunlaudjaidn Zeptopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #1 Ben 11 sınıfım 5 dersten kalıyorum. Edebiyat da var içinde bir derste 9'dan kalma sorumluluk var ama ders ortalamam 50'nin üstünde. Geciyor muyum?
Ben 11 sınıfım 5 dersten kalıyorum. Edebiyat da var içinde bir derste 9'dan kalma sorumluluk var ama ders ortalamam 50'nin üstünde. Geciyor muyum?
Çözüm Kaanolovski 11 Haziran 2024 Merhaba, ortalamanızın 50'nin üstünde olmasından dolayı edebiyattan sorumluluğa kalmak koşulu ile bir üst sınıfa geçiyorsunuz.
Merhaba, ortalamanızın 50'nin üstünde olmasından dolayı edebiyattan sorumluluğa kalmak koşulu ile bir üst sınıfa geçiyorsunuz.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 11 Haziran 2024 #2 Merhaba, ortalamanızın 50'nin üstünde olmasından dolayı edebiyattan sorumluluğa kalmak koşulu ile bir üst sınıfa geçiyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
Merhaba, ortalamanızın 50'nin üstünde olmasından dolayı edebiyattan sorumluluğa kalmak koşulu ile bir üst sınıfa geçiyorsunuz.
KS KS D dursunlaudjaidn Zeptopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #3 Kaanolovski dedi: Merhaba, ortalamanızın 50'nin üstünde olmasından dolayı edebiyattan sorumluluğa kalmak koşulu ile bir üst sınıfa geçiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Emin misin ya? Artı 0 Eksi
Kaanolovski dedi: Merhaba, ortalamanızın 50'nin üstünde olmasından dolayı edebiyattan sorumluluğa kalmak koşulu ile bir üst sınıfa geçiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Emin misin ya?
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Haziran 2024 #4 Eminim hocam dert etmeyin. Eğer meslek lisesi okuyorsanız bölüm dersleri de dahil. Artı 0 Eksi
KS KS D dursunlaudjaidn Zeptopat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #5 Kaanolovski dedi: Eminim hocam dert etmeyin. Eğer meslek lisesi okuyorsanız bölüm dersleri de dahil. Genişletmek için tıkla... Anadolu okuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Kaanolovski dedi: Eminim hocam dert etmeyin. Eğer meslek lisesi okuyorsanız bölüm dersleri de dahil. Genişletmek için tıkla... Anadolu okuyorum.
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Haziran 2024 #6 dursunlaudjaidn dedi: Anadolu okuyorum. Genişletmek için tıkla... 50'nin üstü yıl sonu ortalamayla sadece edebiyattan sorumluluğa kalarak bir üst sınıfa geçiyorsunuz. Son düzenleme: 13 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
dursunlaudjaidn dedi: Anadolu okuyorum. Genişletmek için tıkla... 50'nin üstü yıl sonu ortalamayla sadece edebiyattan sorumluluğa kalarak bir üst sınıfa geçiyorsunuz.