Srcnz Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #1 İyi geceler. Ben meslek lisesinde okuyorum ve egitimime bir fayda gosterdigini dusunmuyorum, aksine ortamı cok kotu oldugu icin ne ders dinleniyor ne de okula odaklaniliyor. 11. sinif erken mi? Evde calisilir mi sizce? Caliscagima inaniyorum.
İyi geceler. Ben meslek lisesinde okuyorum ve egitimime bir fayda gosterdigini dusunmuyorum, aksine ortamı cok kotu oldugu icin ne ders dinleniyor ne de okula odaklaniliyor. 11. sinif erken mi? Evde calisilir mi sizce? Caliscagima inaniyorum.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #2 Mantıklı. Geçilir.
SiyahLotus Kilopat Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 511 Çözümler 2 22 Kasım 2022 #3 Ailen karşı çıkmayıp destekliyorsa geçilir, sınavları Online zaten sınıf geçmen daha rahat olur. Sonuçta performans ödevi gibi saçmalıklar yok
Ailen karşı çıkmayıp destekliyorsa geçilir, sınavları Online zaten sınıf geçmen daha rahat olur. Sonuçta performans ödevi gibi saçmalıklar yok
M ManchesterCity Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 1.093 22 Kasım 2022 #4 Geçin ama önceden bir ders çalışma alışkanlığınız yoksa çok zorlanırsınız.