11. sınıfta açığa geçmek mantıklı mı?

zlatans1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar doğuya taşındık ama gittiğim okul ne iyi bir okul ne de ben okulu seviyorum ve arkadaş çevrem de yok burada. Yeni geldiğim için dersleri dinleyemiyorum. Gidiyorum sabahtan akşama kadar uyuyorum. Hocalar da yetersiz olabiliyor, açığa geçmek istiyorum vaktim boşa gittiği için ama ailem de izin vermiyor. Ne yapacağım? Çok kararsız kötü bir durumda kaldım. Açığa geçmek mantıklı mı, geçsek nasıl olacak? Açığa geçip iyi bir sıralama yapıp üniversite kazanabilen var mı? En az 50 bin sıralama yapmam lazım geçmeli miyim yoksa 2 yıl dayanayım mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamın aleyküm, öncelikle bunların çoğu benim fikrim (açık mevzusu hariç) açıktan 50k yapılabilir bunu bir netleyelim. Arkadaş çevresi ve okulu sevmemek olarak bakarsak biraz önyargınız varmış gibi geldi bu mesajda. Bende diğer arkadaşın dediğine katılıyorum 12. sınıfta açığa geçmek daha mantıklı. İnsanlarla sohbet etmeye çalışın yüksek ihtimal onlar birbirlerini çocukluktan ve ya en kötü 2 yıldır tanıyorlar bu yüzden sana karşı bir tavır çekilmiş olabilir, konuşmaya gidince seni tersleyeceklerini düşünmüyorum (gerçi bazen dağ ayıları çıkıyor ama neyse). "Ne olursa olsun ben geçeceğim" diyorsanız o zaman ailenize bunu söylemek yerine belli edin.

Açığa geçsende çalışmayacaksın gibi hocam. Öğretmende kötü olsa uyumak yerine test çözebilirdin arkadaşların konuyla alakası yok.

Açık lise kayıtları uzatılmadıysa kapandı diye biliyorum. Geçtin diyelim, dershaneye gitmeni öneririm. Disiplini kendiniz sağlayamayabilirsiniz.

Açığa geçsende çalışmayacaksın gibi hocam. Öğretmende kötü olsa uyumak yerine test çözebilirdin arkadaşların konuyla alakası yok.

Ortam kötü keyifsiz gidip geliyorum kanka moralim bozuk olunca da çalışasım gelmiyor okulda iyi bir Anadolu lisesi değil.

Arkadaş olup olmaması o kadar önemli değil de derse konsantre olamıyorum bir de çok dersi kaynatıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…