Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #11 @alichen sağlık olsun. Eğer sınav hakkında bir yardıma ihtiyacın, bir bilgi ihtiyacın falan olursa konu açarak beni etiketlemen yeterlidir. Elimden geldiğince yardımcı olurum.
@alichen sağlık olsun. Eğer sınav hakkında bir yardıma ihtiyacın, bir bilgi ihtiyacın falan olursa konu açarak beni etiketlemen yeterlidir. Elimden geldiğince yardımcı olurum.
Solhan Yoctopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #12 A alichen dedi: Mezuna kaldım hazırlanıyorum sınava, geçiş yapamadım maalesef. Genişletmek için tıkla... Aldığın karardan memnun musun seninle ayni durumdayim bende aciga gecmek istiyorum donu yaparsan memnun olurum.
A alichen dedi: Mezuna kaldım hazırlanıyorum sınava, geçiş yapamadım maalesef. Genişletmek için tıkla... Aldığın karardan memnun musun seninle ayni durumdayim bende aciga gecmek istiyorum donu yaparsan memnun olurum.
alichen Kilopat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #13 Solhan dedi: A Aldığın karardan memnun musun seninle ayni durumdayim bende aciga gecmek istiyorum donu yaparsan memnun olurum. Genişletmek için tıkla... Açığa geç ve sınava çalış kesinlikle.
Solhan dedi: A Aldığın karardan memnun musun seninle ayni durumdayim bende aciga gecmek istiyorum donu yaparsan memnun olurum. Genişletmek için tıkla... Açığa geç ve sınava çalış kesinlikle.