Süleyman Safa Kadan Yoctopat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #1 Ben 11. sınıfa geçtim. Eğer 11 sınıfta açığa geçersem bir yılda bitirebileceğimi duydum. Bu doğru mudur?
Ben 11. sınıfa geçtim. Eğer 11 sınıfta açığa geçersem bir yılda bitirebileceğimi duydum. Bu doğru mudur?
yusotrtr Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 117 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #2 3 yıl okuyup 1 yıl açık öğretime geçmek bence saçma diplomanda açık öğretim mezunu yazacak bence zorunda degil isen geçme. yusotrtr dedi: 3 yıl okuyup 1 yıl açık öğretime geçmek bence saçma diplomanda açık öğretim mezunu yazacak bence zorunda degil isen geçme. Genişletmek için tıkla... Ve evet açık öğretime kaçıncı sınıfta geçer isen o sınıftan devam edersin.
3 yıl okuyup 1 yıl açık öğretime geçmek bence saçma diplomanda açık öğretim mezunu yazacak bence zorunda degil isen geçme. yusotrtr dedi: 3 yıl okuyup 1 yıl açık öğretime geçmek bence saçma diplomanda açık öğretim mezunu yazacak bence zorunda degil isen geçme. Genişletmek için tıkla... Ve evet açık öğretime kaçıncı sınıfta geçer isen o sınıftan devam edersin.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 49 Çözümler 12 2 Temmuz 2024 #3 Açığa geçmek sıkıntı. Düşünmek biraz absürt.