11. sınıfta akşam etütüne kalınmalı mı?

şist

Femtopat
Daha fazla  
11. sınıf sayısalım ve okulumuzun haftanın 4 günü 8' kadar soru kampı var, isteyenler 1-2 gün de gidebiliyor. Sizce gitsem çabuk sıkılır mıyım? 12'de de çalışabilmek istiyorum çünkü, ve gitsem de ne çözeceğim ki?

Akşam etütleri sıkıcı geçer ama sıkılacağını bilmiyorum bu yüzden birkaç gün git dene zaten akşam etütlerin farkı kütüphane gibi evde ses varsa git

Hedefin yükseklerdeyse şimdiden temelini oturtman için bu tarz şeyler hem sosyalleşme açısından hem de ders açısından çok avantajlı. Yine de psikolojini iyi yönetmen lazım. Ben 11’de harıl harıl ders çalışırken 12’de dershanedekilerin aklına uyup bütün dersleri bir kenara atıp ergenliğin keyfini sürmeye çalıştım. Son 4 ay kaldığında aklım başıma gelmişti ama çok geçti. Yine de 11’deki harıl harıl çalışmamın faydasını bu son 4 ayda çok iyi gördüm. Ayt altyapım inanılmaz sağlam olduğu için birçok konuyu hızlıca bitirebildim ama say’da anca 94k yapabildim. Tabi mezuna bıraktım ama bu olay sıkılmaktan ziyade sosyal çevre ve disiplinde bitiyor. Zaten herhalükarda sıkılacaksın fakat o masaya oturmak zorundasın. İğrenç geçen bu 2 sene ilerde belki de hiç düşünemeyeceğin şeylerin kapısını açacak kardeşim. Şimdiden kolay gelsin, hiç yoktan AYT Kimyanın temelini iyi tut da 12’ye geçtiğinde Organik Kimya’nın üstüne sıkıca düşebilesin

Hocam 2-3 hafta gidin. Eğer gereksiz hissederseniz evde devam edin. Çünkü insan vardır o zamanlarda sıkılmaz verimli geçer. İnsan vardı sıkılır verimsiz geçer. Kendinizi tanımanız lazım. Ama dyk'lara gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…