11. sınıfa geçtim. Meslek lisesi var evimin yakınında hem ulaşımı kolay hem yakın hem de meslek lisesine geçmek istiyorum olabilir mi? İmkanı var ise başvurular vs ne zaman oluyor?
11. sınıfa geçtim. Meslek lisesi var evimin yakınında hem ulaşımı kolay hem yakın hem de meslek lisesine geçmek istiyorum olabilir mi? İmkanı var ise başvurular vs ne zaman oluyor?
11.sınıfta mesleğe geçme var mı bilmiyorum ama geçersen büyük hata yapmış olursun orada millet 9.sınıftan itibaren meslek dersi gördükleri için 11.sınıfta o meslekte bayağı bir gelişmiş oluyorlar hocalar da ona göre davranıyor yani sen oraya gidince kimse baştan bir şey göstermeyecek.
Ben yapamadım. Lakin siz henüz daha 10. Sınıf olduğunuzu söylüyorsunuz ondan dolayı okul idaresi ile konuşmanız daha doğru olucaktır. Yüksek ihtimalle nakil yapabilirsiniz diye biliyorum. Size nakil yapamayacağınızı düşündüren nedir?