11. sınıfta analitik geometri öğrenmek için apotemi nasıl?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Merhaba. 11. sınıfım da. Analitik geometri öğrenmek için Apotemi'yi aldım. Sizce nasıldır? Temelim yok. Daha yeni öğreniyorum.

Merhaba. 11. sınıfım da. Analitik geometri öğrenmek için Apotemi'yi aldım. Sizce nasıldır? Temelim yok. Daha yeni öğreniyorum.
Analitiği halledersin bende 11im gayet basit konu önce basit bir kaynak al eis olabilir sonra apotemi alırsın bende trigonometrisi var güzel yayın

Analitiği halledersin bende 11im gayet basit konu önce basit bir kaynak al eis olabilir sonra apotemi alırsın bende trigonometrisi var güzel yayın
Apotemi sanki zor gözüktü bende. Kapağını açıp baktım da. Yani analitikten hangi kitabı alacağımı bilemedim de.

TYT Matematik 37,5 net yapıyorum ama Apotemi'yi çözemiyorum. Zorluğunu sen anlarsın artık.

Hocam YKS böyle acayip uçuk kaçık sorular sormuyor. Bende Miray seti vardı dershane aldırmıştı. Orta derecede soruları vardı tam YKS kıvamında. Arkadaşlarımın 1 gün boyunca Apotemi veya Açı gibi kaynaklardan çözmeye çalıştıkları 10 sorudan 1 tane benzeri bile sınavda çıkmadı. Kalite dediğin zorlukta aranmaz, şimdiki yayıncılar ne kadar zor olursa o kadar kaliteli kafasında çalışıyorlar. Her zor denilen kitaba atlama benden tavsiye.

O zaman kaynak ne almalıyım hocam?

Fasikülleri tam bilmiyorum ama Acil Analitik daha kolay diye biliyorum. Soru Bankası için ise Mikro Orijinal tam orta düzey ve soruları güzel.

Ve fiyatlar da zorluğuna göre belirleniyor. Yani dolandırıcılığın yayıncılık bulmuş hali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…