Temeliniz kötüyse fasikül almak mantıklı olmayabilir. Sizin seviyenizi tam bilmiyorum o yüzden 3'e böleceğim.
1) matematiğim 0 yani toplama çıkarma, bölme çarpma, paranteze almada sorun yaşıyorum diyorsan:
-> Bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampını ve 345 start kitabını bitir.
-> Mert hocanın TYT kampına başla, 345 TYT matematik soru bankasıyla birlikte problemlere kadar gel.
-> AYT matematiğe başla.
2) matematiğim iyi değil parantez işlemlerini, 3-4 haneli çarpmayı, denklemleri yapabiliyorum ama ilk 12 konuyu bilmiyorum diyorsan:
-> Mert hocanın TYT kampına başla, 345 TYT matematik soru bankasıyla birlikte problemlere kadar gel.
-> AYT matematiğe başla.(başlayacağın zaman konu açıp beni etiketle yol haritası çizeriz)
3) matematiğim fena değil, ilk 12 konuyu (üslü köklü, çarpanlara ayırma, oran orantı, denklem çözme...) Adım gibi biliyorum diyorsan:
-> 3D vdd ile AYT kampına ve 345 AYT matematik soru bankasına başla.
Senin seviyen muhtemelen 2 fakat yine de diğerlerini de yazmak istedim. Hangi seviyede olduğunu söylersen orayı daha detaylı inceleyebiliriz. Biyoloji içinse fasikül hatta soru bankası bile alma, betül biyoloji AYT kampı kitabını al sürekli okumalar yap.