11. sınıfta AYT'ye hazırlanmak

Geralt Icepoty

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu anda sınav haftam bitmiş bulunmakta ve şu an da bolca boş vaktim var.
9-10 konularını bitirip AYT sınavına şimdiden hazır olmak istiyorum.
Hangi kaynakları almalıyım ve nasıl bir yol izlemeliyim?
Şimdiden yardımınız için teşekkürler.

TYT olarak paraf yayınlarını öneririm TYT Türkçe matematik kesinlikle al. Sayısal veya sözel fark etmez AYT olarak eis çap vesaire markaları öneririm. Eğer matematiğin kötü ise antrenmanlarla matematik alabilirsin.

1 ay geçmiş ama bence boş zamanında TYT Türkçe ve matematik kaynaklarından 1-2 tane bitirebilirsin yaza kadar. AYT için ise bence 12'ye geçmene gerek yok. 11 konularını iyice öğren, sonra TYT çalışman daha iyi olur bence. Eksik olduğun derslere çalışırsın. 12 konuları zaten sene içerisinde halledilebiliyor.

Aynen hocam katılıyorum. 11. sınıfta 2 matematik ve 2 paragraf kitabı bitirmiştim. Ve faydasını görüyorum. Erken kalkan yol alır nasıl olsa.

Aynen hocam katılıyorum. 11. sınıfta 2 matematik ve 2 paragraf kitabı bitirmiştim. Ve faydasını görüyorum. Erken kalkan yol alır nasıl olsa.
Ben de paragraf-dilbilgisi çözmeyip 8 yanlış yapmıştım Keşke çözseydim diyorum, ilk 200'de olurdum heralde fulleseydim Türkçeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…