11. sınıfta bölüm seçimi

serenit

Decapat
Daha fazla  
11. sınıf oldum. Eşit ağırlık ile sayısal arasındayım. Hocalarım sayısal seçmemi eşit ağırlıkta hukuk dahil meslek olmadığını söylüyorlar ama benim de sayısal bölümdeki meslekler ilgimi çekmiyor. Daha çok hukuk istiyorum. Ayrıca fen derslerimde hep kötü ama edebiyat ve sözel derslerim aşırı iyi matematiği de geliştirerek yapabiliyorum.
Tavsiyeleriniz nelerdir?

Sayısalın iyiyse sayısal seç. Arada da edebiyat bak, sınava EA'dan gir sayısal sorularını çöz hukuku garantilersin.

İstediğine yönel kimseyi kafana takma yoksa başarılı olamazsın.

Sayısalın iyiyse sayısal seç. Arada da edebiyat bak, sınava EA'dan gir sayısal sorularını çöz hukuku garantilersin.
Hocam şöyle diyeyim. Fenim kötü aşırı konu eksiğim var 9 ve 10 için ea seçersem sadece matematik çalışıp daha iyi netler çıkarabilirim diye düşünüyorum.

İstediğine yönel kimseyi kafana takma yoksa başarılı olamazsın.
Anladım hocam. Teşekkür ederim.

Hayaliniz ne? Okulu hayal ettiğimiz mesleğe gitmek için kullanmıyor muyuz? Sevmediğin bir işi nasıl öğrenebilir, nasıl yapabilirsin? Seçin hedefinizi sonra adımlarınızı belirleyip ona göre yol alın, sayısalmış eşit ağırlıkmış ne farkı var okuyorsun, öğreniyorsun, çözüyorsun kazanıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…