9 ve 10. sınıflardan aklımda kalan bilgiler çok az. Okul sınavlarını geçmek için çalışıyordum.
Yaz tatilinde de çalışmak için düzen kurmuştum ama nedense canım hiç çalışmak istemedi. Artık bu saatten sonra düzenli olarak başlayacağım.
TYT'yi nasıl çalışmamı önerirsiniz?
Bir de bu sene en düşük hukuk fakültesi kaç puanla geldi? Şehir fark etmez.
Bende 9 ve 10. sınıftan bir şey hatırlamıyorum. Bu sene 11. sınıf'a geçtim. Lise'yi bitirmiş bir kuzenim var. Yurt dışına gitmesse o biraz yardım edecek. Umarım bir şeyler becerebilirim.
@Hamza41 TYT'ye çalışmaya başlayın direkt. Eksik olduğunuz konuları oradan çalışacaksınız zaten. 9 ve 10. sınıfı baştan sona tekrar etmenin bir mantığı yok ki TYT'de 9 ve 10. sınıfı kapsıyor.
@Hamza41 TYT'ye çalışmaya başlayın direkt. Eksik olduğunuz konuları oradan çalışacaksınız zaten. 9 ve 10. sınıfı baştan sona tekrar etmenin bir mantığı yok ki TYT'de 9 ve 10. sınıfı kapsıyor.
@Hamza41 İlyas Güneş'e bakmanızı tavsiye ederim. Sıfırdan alıp zora doğru gidiyor. Aslında YouTube'a yazarak birden fazla kanala göz atabilirsiniz. Hangisinin anlatımı size daha yakın ve iyi geliyorsa onu tercih edin.