11. sınıfta çalışmaya geç başlamak tüm seneye etki eder mi?

hamiltonfedaisi

Decapat
Merhaba arkadaşlar, 11. sınıfım ve 1. sınavlarımıza 2 gün var. Aslında sene başından beri düzensiz ve gelişigüzel çalışıyordum. Son 1 haftadır düzene oturtmaya başladım ama gerçekten ağlayacak seviyeye geldim. Mesela matematik sınavımız fonksiyon grafiklerine kadar fakat ben trigonometrik fonksiyonları bile çözemiyorum. Fizikte de aynı. İlk sınavlarım kesinlikle kötü gelecek bunu biliyorum fakat bu geç başlamışlık senenin tamamına etki eder mi? 11'i 11'de halletmek istiyorum.

Bende bu sene 11. sinif ogrencisiyim en onemli sene bu sene 12.sinifin alt yapisi 11'den basliyor 11i bos geciren kisilerin cogu mezuna kalıyor.

Bende bu sene 11. sinif ogrencisiyim en onemli sene bu sene 12.sinifin alt yapisi 11'den basliyor 11i bos geciren kisilerin cogu mezuna kalıyor.
Sanirim ilk sınavlarım kotu gelecek. Sonrasında tamamen odaklanıp calisirsam 11i halledebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…