11. sınıfta ders çalışamıyorum

Burak838

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 11. sınıfım uzun zamandır hiç çalışamıyorum. Sürekli Instagram Reels'da bir iki oyunda zaman öldürüyorum ve artık masanın başına geçip de çalışamıyorum. Test çözemiyorum ne zaman otursam 10dakika sonra sıkılıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim? Artık sınav surecine girmem gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum bu durumda canımı çok sıkıyor. Kitap bile okumada zorluk yaşıyorum eskiye göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha az sorular çözüp zamanla arttırabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarınla aynı ortamda çalışarak alısabilirsin, çok civitmadan kütüphaneye gidebilirsiniz örnek olarak. Sonrasında kendin yürütürsun zaten

Instagram'ı sil ve tarayıcıdan kullanmaya başla. Hayvan gibi dopamin salgılatıyor beyni eritiyor.

Kendini aşırı zorlama şimdiden. Uzun zamandır çalışmadığın için yavaş yavaş arttır çalışma süreni. Direkt 6 saat falan diye başlarsan bir süre sonra sıkılırsın. Bol şans.

Hocam masanın başına geçtiğiniz zaman biraz da olsa çalışabiliyorsunuz. Kendiniz bunu yapmanız gerekiyor instagramı falan bırakın masaya derse oturun ve kafanızı oraya vermeye çalışın ilk başlarda belki çok yanlış yapacaksınız fakat hiç ders yapmamanızdan iyidir böyle böyle alışırsınız zaten sadece o masaya oturun ve testi çözmeye çalışınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…