11. sınıfta dershaneye gidilir mi?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Şu an 10. sınıfım ve sanıyorum ki bu dönemi 60-65 ortalama ile bitireceğim. 9. sınıfta 70 ortalama ile teşekkür almıştım. 11. sınıfta eşit ağırlık seçeceğim için dersler zor olacak ve hedefi olan birisiyim, iç mimarlık. Dershaneye gitmek mantıklı mı? Şu an kaç TL bilmiyorum 2020-2021'de 8000 TL idi buradaki en kaliteli yer sanırım. Şu an tahmini kaç TL'dir? Ve gitmeye değer mi?

Gitmeye değmez, açık liseye geçip YouTube'dan çalışabilirsin. 12. sınıfta da denemesi için yazılırsın.

Okul ile birlikte mi yoksa açıktan mı?
Okul ile birlikte. Konuşma problemim olduğundan sosyalleşmek önemli olduğu için açığa geçmek istemiyorum. Kalp istesede beyin istemiyor :D

Gitmeye değmez, açık liseye geçip YouTube'dan çalışabilirsin. 12. sınıfta da denemesi için yazılırsın.
Gidenler çok fayda görüyor, ders çalışmayan bir arkadaşım dershaneye başladı ve şuan 10.sınıf ortalaması 75. Evet pahalı ailem gönderir mi bilmiyorum ama kesinlikle faydalı olur.

Hocam nasıl ve ne gibi yerlerde mümkün?
Pek dışarı çıkan birisi olmadığım için bilmiyorum.
Sporlar var, belediyenin açtığı yazılım kursları, Spor kursları var ücretsiz. Kütüphaneler var. Sosyalleşmek isteyene yer çok aslında. Üstelik dediğim yerler kendini geliştirmek isteyen kaliteli insanların olduğu yerler.

@One Face en basitinden okuma kitabımı alır, kahve içmeye giderim. Ülke şartlarında evet, kahve maalesef bir tık pahalı. Ona yapabilecek bir şeyim yok, ben de çok gitmiyorum zaten. Orada insanlarla konuşmaya, sohbet etmeye çalışırım.

Sporlar var, belediyenin açtığı yazılım kursları, Spor kursları var ücretsiz. Kütüphaneler var. Sosyalleşmek isteyene yer çok aslında. Üstelik dediğim yerler kendini geliştirmek isteyen kaliteli insanların olduğu yerler.
Hocam belediyenin bu tür etkinliklerinden nasıl haberdar olabilirim? İnsta hesabını takibe aldım. Başka yapmam gereken bir şey var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı