11. sınıfta dershaneye gitmek şart mı?

AliceBUT

Centipat
Daha fazla  
11.sınıfım ve sadece 10.sınıf'tan hatırladığım şeyler var. Acaba TYT'yi kendim hal edebilir miyim? Yok ise Dershane'ye gitmeli miyim? Ayrıca aklıma takılan bir konu daha var, açığa geçmem neden ise aklıma takılıyor. Çok geçesim geliyor. Okulun, sınıfın ortamı beni yoruyor. Arkadaşlarım Dershaneye başladı ve deneme çözmeye başladılar. Ne yapsam benim için yararlı olur?

Şart değil gitsen senin yararına. Bende 10.sınıfım bana verebileceğin tavsiye var mı?

Tabii ki de şart değil bu tamamen size kalmış bir durum. Yararlı olacağını hissediyorsanız yazılabilirsiniz eğer hissetmiyorsanız boşuna maliyet.

Ben dershaneyi zaman kaybı olarak görüyorum. Evde düzgün çalışırsan daha iyi olacaktır. TYT'yi nasıl halledebilirim konusuna gelecek olursak, hoca ve kamp tavsiyesi istersen de kendi izlediğim hocaları ve takip ettiğim kampları söyleyebilirim.

Nereye, hangi dershane, konumu nerede bunların hepsi bir etken ama en büyük etken senin ne istediğin tamamen sende biten bir şey bu çalışacağım boşlamayacağım dersen gitmende büyük fayda var ama dershanede unutmaki çalışmak için gelenden daha çok laylaylom için gelen çoktur. Tamamen sende biten bir şey o yüzden.

İster git ister gitme, sana kalmış bir şey. Ben iyi bir kariyer yapacağım diyorsan, iyi üniversiteler de okumak istiyorum diyorsan o zaman gitmen senin için faydalı olacaktır.

Gerek yok evde TYT'yi bitirirsin 11. sınıfa da çalışırsın 12. sınıfta ihtiyaç duyarsan gidersin kaldı ki 12. sınıftada gitmeden evdede halledebilirsin dershane biraz zaman kaybı.

Bölüme bağlı biraz; Sayısal isen dershaneye gitmen iyi olur ama Eşit Ağırlık, Dil ve Sözel bölümdeyken pek gerek yok.

Söylerseniz güzel olur hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…