Arkadaşlar, ben bu sene 11. sınıfa geçtim ve dershaneye gitmek istiyorum. Sizce hafta içi 5 gün okuldan sonra ve cumartesi tam gün sizce fazla mı olur? Derece istiyorum.
Kişiden kişiye değişir. 12. sınıfta haftanın 5 günü dershane fazladır, eğer dershaneden çok fazla verim alıp evde çalışamıyorsa olabilir. Dershanenin gerekliliği bile tartışılırken son sene haftanın beş günü dershane zaman kaybından başka bir şey değil.
Üstteki arkadaşa kesinlikle katılmıyorum. 11. sınıfta haftanın 5 günü dershane biraz fazla gibi ama cumartesi olması sıkıntı değil. 12. sınıfta olsaydınız bu program tam uygun olurdu.
Ben iki arkadaşa da katılmıyorum. Bizim lisede bir arkadaş haftanın her günü 8 saat ders çalışıp, hafta sonu okulun kurslarına katılıyordu. 3 sene boyunca o şekilde çalıştı, bu psikopatların arasına girmek istiyorsan normal.
Ben iki arkadaşa da katılmıyorum. Bizim lisede bir arkadaş haftanın her günü 8 saat ders çalışıp, hafta sonu okulun kurslarına katılıyordu. 3 sene boyunca o şekilde çalıştı, bu psikopatların arasına girmek istiyorsan normal.