11. sınıfta geçme sistemi nasıldır?

Mümkünse biraz yalvarın. Kalmayın yoksa seneye yeni sistem çok daha sıkıntı.

Hayır, yok öyle bir şey, yanlış üstüne yanlış bilgi veriyorsunuz.
Siz açıklayın biliyorsanız.

Yeni yönetmenlik gelmeyecek sadece 9. sınıflara konu sahibi yanlış bilgi vermiş.

Mubarekler kendilerini oxfordta zannediyor bu bahsettiğim biyoloji ögretmeni son hafta sözlü girip bir hafta telefonunu kapatip kullanmiyor.

Hangisi doğru yine bir sonuca varamadik. @897669 başka birsey demiş.

Mubarekler kendilerini oxfordta zannediyor bu bahsettiğim biyoloji ögretmeni son hafta sözlü girip bir hafta telefonunu kapatip kullanmiyor.

Hangisi doğru yine bir sonuca varamadik. @897669 başka bir şey demiş.

Bizim hocalar seneye size de gelecek, kalmayın dedi. Siz yine de biraz yalvarın olabildiğince yüksek tutun.

Bizim hocalar seneye size de gelecek, kalmayın dedi. Siz yine de biraz yalvarın olabildiğince yüksek tutun.
Elimden geleni yapmaya çalışıcam ama umarım ihtiyacım kalmaz. Yarın bir rehperliğe gidip detaylı öğreniyim konuyu. Yazılı haftasininda sonuna geldik biraz daha önce olsa caba göstermeye çalışırdım. Siz meslek lisesi mi hocam ? Sağlık meslek mi ?

2 yıllık sağlık bölümleri iyi ama iki türlü de ders çalışamıyoruz. Eğer hemşirelik dersen derim ki Anadolu, eğer tıbbi sekreter vs dersen yine Anadolu. Burada 12. sınıfta neredeyse hiç ders çalışamadığımız için YKS de işimiz zor. Ama bilgi açısından ben burada çok şey öğrendim. Benim sağlığa ilgim de var. Milletin 11. sınıfta zor dediği 20 30 aldığı ilaç dersinden ben 1 gram kopyasız 98 aldım. Yani sağlığa ilgin varsa ve çalışırım bir şekilde dersen sağlık meslek iyi. Hemşire yardımcılığı tarafı sınıftan çıkmayan mantar gibi asosyallerle dolu, sağlık bakım teknisyenliği (yani benim bölümüm) mis gibi. Puanı düşük diye seçmediler ben bilerek burayı seçtim. O kadar da içine kapanık biri değilim. Eğlenceli geçti koca 3 sene.

Eskiden direkt hemşireliğe puan veriyordu sağlık. 4 yıllığa. Şimdi bomboş bölümlerle dolu.

Eğitim sistemi iyice boşaldı özellikle denetleme olarak hiçbirşey yok. Bizim okul başladığımız sene çok iyidi ilçenin en iyi okuluydu geçen sene ilçeye fen lisesi açılınca bizim okula gelen kitle fen lisesine gitmeye başladı bizim okula seviyesiz insanlar gelmeye başladı. Hocalar öğrenciler ders dinlemiyor diye ders anlatmiyor öğrenciler dinlemiyor diye daha zor soruyor. Gözlemime göre kendi aralarinda kim daha çok dersten bıraktı yarışı var. Bende pek sessiz biri değilimdir. Hatta açık sözlü olduğum için bazı hocalar rahatsızlık duyuyor.

Rehberlikçi tam hatirlamiyom 6 ders galiba müdüre sorun dedi. Müdür ise ortalama 50+ olsun yeter. Ama 5 den fazla zayıfınız varsa yani 6 veya daha fazla varsa sorumlu geçersiniz dedi. Galiba doğru pek güvenemedim.

Son düzenleme:

Hangisi doğru yine bir sonuca varamadik. @897669 başka birsey demiş.
Benim dediğim doğrudur, isterseniz MEB'in resmi sitesinden bakabilirsiniz.

Rehperlikçi bakti mebin sistesinde yok kaldirilmiş dedi. Yeni sistem var her yerde dedi sizin dediginize göre nasıldı ?
Hocam, yeni getirilenn yönetmenlik sadece 9. sınıflara özel onun dışında eski sistem devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…