Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #1 11. sınıfa gidiyorum. Sizce her gün paragraf, problem çözmek mantıklı mı? Ben onun yerine haftada 2 ya da 3 kere Türkçe ve matematik denemesi çözüyorum. Sizce hangisi daha mantıklı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2025
11. sınıfa gidiyorum. Sizce her gün paragraf, problem çözmek mantıklı mı? Ben onun yerine haftada 2 ya da 3 kere Türkçe ve matematik denemesi çözüyorum. Sizce hangisi daha mantıklı?
omrx Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 11 23 Ocak 2025 #2 Değil. İkinci yaptığınız daha insancıl.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 23 Ocak 2025 #3 Mantıklı. Yavaştan alışman çok iyi olur seneye zorluk çekmezsin problem veya paragrafta.
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #4 Keremmss dedi: Mantıklı. Yavaştan alışman çok iyi olur seneye zorluk çekmezsin problem veya paragrafta. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce hangisini yapmak daha mantıklı üstte yazdıklarımdan.
Keremmss dedi: Mantıklı. Yavaştan alışman çok iyi olur seneye zorluk çekmezsin problem veya paragrafta. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce hangisini yapmak daha mantıklı üstte yazdıklarımdan.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 23 Ocak 2025 #5 Kckc dedi: Hocam sizce hangisini yapmak daha mantıklı üstte yazdıklarımdan. Genişletmek için tıkla... Bence ilk yazdığın daha mantıklı. Kaliteli yayınları şimdiden tüketmeni önermem. Rutin oluşturup gitmek daha mantıklı geliyor.
Kckc dedi: Hocam sizce hangisini yapmak daha mantıklı üstte yazdıklarımdan. Genişletmek için tıkla... Bence ilk yazdığın daha mantıklı. Kaliteli yayınları şimdiden tüketmeni önermem. Rutin oluşturup gitmek daha mantıklı geliyor.