11.sınıfta kaldıktan sonra açık liseye geçip yaşıtlarımla aynı anda bitirebilir miyim?

MustafAlpha

Hectopat
Daha fazla  
11.sınıf öğrencisiyim ilk dönem ortalamam 49.7 ikinci dönem 48.7 yani sınıfta kalıyorum eğer açık öğretime geçersem yaşıtlarımla aynı anda 12.sınıfı bitirebilir miyim?
Tek korkum 1 yıl fazladan heba etmek istemiyorum.

Yerinde olsam tüm hocalara yalvarıp yakarırdım

"Sorunlu" dedikleri türden, nefret edilen ve göze batan biri değilse bence de notunu yükseltmeye yanaşacak birilerini bulabilir.

İstediği kadar sorunlu olsa da tek bir yöntem var suyuna gitmek o hocanın suyuna gidersen seni anlayışla karşılar psikopat değilse.

İstediği kadar sorunlu olsa da tek bir yöntem var suyuna gitmek o hocanın suyuna gidersen seni anlayışla karşılar psikopat değilse.
Valla bizim hocalara hiç bir yalvarış işlemiyor okulda disiplinim yok kimseye saygısızlık falan da yapmadım benim şansıma böyle insanların eline düştüm

"Sorunlu" dedikleri türden, nefret edilen ve göze batan biri değilse bence de notunu yükseltmeye yanaşacak birilerini bulabilir.
perşembe günü geçirdiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…