11. sınıfta kalınan ders 12'de açığa geçince nasıl verilir?

Eyüp Kaan Duvan

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben 11. sınıfım bu yıl galiba edebiyatta kalacağım seneye açık liseye geçmeyi düşünüyorum. 12. sınıfta açık lisede mi vermem gerekiyor sınavı yoksa okula mı gitmem gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorumluluk sınavı olarak geçerse o dersi açık lisede vermen gerekiyor.
Yada e-okul da sorumluluk dersleri bölümünde başka derslerin varsa onları da vermen gerekiyor.

Edebiyattan kalman kötü olmuş. Ben geçen yıl matematik, fizik ve kimyadan kalmıştım ortalamam 50'nin üstünde olduğu için hiçbir şey olmadı.

Edebiyattan kalınca sınıftan geçemiyorsun diye bir kural yok liseni sen tamamlamışsın zaten 12'de salarlar artık her sene devamsızlık af getiriyorlar kaldı ki 12.sınıfın konuları 11.sınıfın tekrarları o yüzden açığa geçmenin manası yok her şey daha belli değil kaldı ki 2.dönem ikincı sınavlarınıza çok çalışırsanız kalmayacağınızı düşünüyorum iyi sosyaller.

Meslek lisesindeysen açığa geçmen mantıksız.
Yok Anadolu lisesindeyim

Edebiyattan kalman kötü olmuş. Ben geçen yıl matematik, fizik ve kimyadan kalmıştım ortalamam 50'nin üstünde olduğu için hiçbir şey olmadı.
Evet hoca yüzünden oldu biraz aslında

Sorumluluk sınavı olarak geçerse o dersi açık lisede vermen gerekiyor.
Yada e-okul da sorumluluk dersleri bölümünde başka derslerin varsa onları da vermen gerekiyor.
Yani şey bu sene sorumlu geçiyorum eğer açık liseye geçersem 12. Sınıfta yani seneye orda mı vereceğim

Yok Anadolu lisesindeyim

Evet hoca yüzünden oldu biraz aslında

Yani şey bu sene sorumlu geçiyorum eğer açık liseye geçersem 12. Sınıfta yani seneye orda mı vereceğim
2. yazılılar oldu mu? Olmadıysa iyi bir not alıp geçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…