11.sınıfta kalınan Kur'an-ı Kerim dersi geçilemezse sınıfta kalınır mı?

yigi99t

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben halihazırda 12. sınıfa yeni geçmiş bir öğrenciyim. Geçen yıl Kuran-ı Kerim dersinden sorumluluğa kaldım. Ve muhtemelen okulun ilk haftasında sorumluluk sınavına gireceğim. Bu sınavı geçemezsem ne olur? Geçemediğim takdirde üniversiteye gidemez miyim? Diploma almama engel olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşer yalnız benim bildiğim felsefe görmüyorsun bu sefer de felsefe sınavına girmen gerekebilir.
Ben meslek lisesi okudum iş güvenliği dersi vardı bir arkadaş sonradan gelmişti o sınava girmişti (geldiği düz lisede o ders olmadığı için.)

Eğer öyleyse çok sıkıntı. 10.Sınıfta 2 kez 9.Sınıf Edebiyat dersinden sorumluluğa girdim. O zaman 50 almamın yeterli olacağını söylemişlerdi.

Felsefe dersim var hocam. Fakat Almanca dersim yok.

Bizim bir arkadaş imam hatipten meslek geçmişti girmediği derslerin hepsinden sorumluluk sınavına girdi o yüzden şimdi görmediğin derslerin sorumluluk sınavınada girebilirsin Anadolu geçersen ama açığa geçersen bilemiyorum ne oluyor.

Eğer öyleyse çok sıkıntı. 10.sınıfta 2 kez 9.sınıf edebiyat dersinden sorumluluğa girdim. O zaman 50 almamın yeterli olacağını söylemişlerdi.

O kalkalı çok oldu hatta o yüzden ders not ortalaması 30 olan kişilere hoca sözlüleri yüksek girmişti 49 kadar falan çıkarmıştıki 51 alın geçin diye.

O kalkalı çok oldu hatta o yüzden ders not ortalaması 30 olan kişilere hoca sözlüleri yüksek girmişti 49 kadar falan çıkarmıştıki 51 alın geçin diye.
2023 Şubatta girdiğimde öyleydi. Umarım sizin dediğiniz gibi değildir. Ne zaman oldu bahsettiğiniz şey?

Öyle bir arkadaşım benimde var. Nasıl olur bilmiyorum. Sanırım biraz araştırmam gerekiyor.

2020 de mezun olmuştum tahmini 2018-2020 arası bir dönemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…