11. sınıfta lise değiştirince 9. sınıftan mı başlanır?

Hayır tabii ki hocam böyle bir şey asla yok.

Doğruluk payı var diye biliyorum. Düz liseden meslek lisesine geçilince oluyordu fakat 9. sınıftan başlanmıyordu. 10. sınıftı sanırım.

Okul müdürünüze sorun en iyi o bilir.

Doğruluk payı var diye biliyorum. Düz liseden meslek lisesine geçilince oluyordu fakat 9. sınıftan başlanmıyordu. 10. sınıftı sanırım.

Yani bende meslek lisesi için olduğunu duymuştum ama normal Anadolu liseleri için konuşursak kesinlikle böyle bir durum yok.

Hayır 9'dan baslanmıyor 9'dan mevcut sınıfa kadar telafi sınavlarına giriyor o da meslek bölümü icin.

Meslek lisesi değil mesleki eğitim merkezlerinde oluyor o ayrıca meslek liselerine 11. ve 12. sınıflarda nakil hakkı yok.

Meslek lisesi değil mesleki eğitim merkezlerinde oluyor o ayrıca meslek liselerine 11. ve 12. sınıflarda nakil hakkı yok.
Mesleki eğitim merkezinde olmuyor. Yanii bizim okulda vardı ama bende öyle olmadı yine aynı sınıftan devam ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…