foruxunder Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #1 Bazı arkadaşlarım 11. sınıfı başka okulda okuyacağımı söyleyince bana 9. sınıftan tekrar başlandığını söylemişti, sizce doğru mu, inanmalı mıyım ya da?
Bazı arkadaşlarım 11. sınıfı başka okulda okuyacağımı söyleyince bana 9. sınıftan tekrar başlandığını söylemişti, sizce doğru mu, inanmalı mıyım ya da?
Y Yasin KARATEKE Kilopat Katılım 13 Şubat 2017 Mesajlar 226 Makaleler 1 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Graphic Designer 27 Aralık 2023 #2 Hayır tabi ki öyle bir şey yok.
furkan_tem1z667 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 604 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #3 Alakası bile yok kim dediyse dalga amaçlı kesin.
Vocatus Centipat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #4 Hayır tabii ki hocam böyle bir şey asla yok.
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #5 Doğruluk payı var diye biliyorum. Düz liseden meslek lisesine geçilince oluyordu fakat 9. sınıftan başlanmıyordu. 10. sınıftı sanırım. Okul müdürünüze sorun en iyi o bilir.
Doğruluk payı var diye biliyorum. Düz liseden meslek lisesine geçilince oluyordu fakat 9. sınıftan başlanmıyordu. 10. sınıftı sanırım. Okul müdürünüze sorun en iyi o bilir.
Vocatus Centipat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #6 Dragonsaw dedi: Doğruluk payı var diye biliyorum. Düz liseden meslek lisesine geçilince oluyordu fakat 9. sınıftan başlanmıyordu. 10. sınıftı sanırım. Genişletmek için tıkla... Yani bende meslek lisesi için olduğunu duymuştum ama normal Anadolu liseleri için konuşursak kesinlikle böyle bir durum yok.
Dragonsaw dedi: Doğruluk payı var diye biliyorum. Düz liseden meslek lisesine geçilince oluyordu fakat 9. sınıftan başlanmıyordu. 10. sınıftı sanırım. Genişletmek için tıkla... Yani bende meslek lisesi için olduğunu duymuştum ama normal Anadolu liseleri için konuşursak kesinlikle böyle bir durum yok.
al1han_7 Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 489 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #7 Dragonsaw dedi: Doğruluk payı var diye biliyorum. Düz liseden meslek lisesine geçilince oluyordu fakat 9. sınıftan başlanmıyordu. 10. sınıftı sanırım. Okul müdürünüze sorun en iyi o bilir. Genişletmek için tıkla... Hayır 9'dan baslanmıyor 9'dan mevcut sınıfa kadar telafi sınavlarına giriyor o da meslek bölümü icin.
Dragonsaw dedi: Doğruluk payı var diye biliyorum. Düz liseden meslek lisesine geçilince oluyordu fakat 9. sınıftan başlanmıyordu. 10. sınıftı sanırım. Okul müdürünüze sorun en iyi o bilir. Genişletmek için tıkla... Hayır 9'dan baslanmıyor 9'dan mevcut sınıfa kadar telafi sınavlarına giriyor o da meslek bölümü icin.
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #8 Dragonsaw dedi: Doğruluk payı var diye biliyorum. Düz liseden meslek lisesine geçilince oluyordu fakat 9. sınıftan başlanmıyordu. 10. sınıftı sanırım. Okul müdürünüze sorun en iyi o bilir. Genişletmek için tıkla... Meslek lisesi değil mesleki eğitim merkezlerinde oluyor o ayrıca meslek liselerine 11. ve 12. sınıflarda nakil hakkı yok.
Dragonsaw dedi: Doğruluk payı var diye biliyorum. Düz liseden meslek lisesine geçilince oluyordu fakat 9. sınıftan başlanmıyordu. 10. sınıftı sanırım. Okul müdürünüze sorun en iyi o bilir. Genişletmek için tıkla... Meslek lisesi değil mesleki eğitim merkezlerinde oluyor o ayrıca meslek liselerine 11. ve 12. sınıflarda nakil hakkı yok.
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #9 ozluceprensi dedi: Meslek lisesi değil mesleki eğitim merkezlerinde oluyor o ayrıca meslek liselerine 11. ve 12. sınıflarda nakil hakkı yok. Genişletmek için tıkla... Mesleki eğitim merkezinde olmuyor. Yanii bizim okulda vardı ama bende öyle olmadı yine aynı sınıftan devam ettim.
ozluceprensi dedi: Meslek lisesi değil mesleki eğitim merkezlerinde oluyor o ayrıca meslek liselerine 11. ve 12. sınıflarda nakil hakkı yok. Genişletmek için tıkla... Mesleki eğitim merkezinde olmuyor. Yanii bizim okulda vardı ama bende öyle olmadı yine aynı sınıftan devam ettim.
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #10 Dragonsaw dedi: Mesleki eğitim merkezinde olmuyor. Yani bizim okulda vardı ama bende öyle olmadı yine aynı sınıftan devam ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl mesleki eğitim merkezinde olmuyor?
Dragonsaw dedi: Mesleki eğitim merkezinde olmuyor. Yani bizim okulda vardı ama bende öyle olmadı yine aynı sınıftan devam ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl mesleki eğitim merkezinde olmuyor?