XouG

Centipat
Daha fazla  
Merhalar. Ben İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum şu an gittiğim lise OBP'li Esenyurt'ta bir lise. Şimdi sınıf listesine baktım Full sıkıntılı tipler var 120 puan alan adamla aynı okulda okumayı kendime yediremiyorum. Okul abdulkadir aksu Anadolu lisesi LGS puanlı bir yeremi gitsem yoksa buradamı kalsam ama buradada okul saatleri az ama okuldaki keko tiplerden rahatsızım.
Burada kalırsam okul süresi az ya üniversite için yardırabilirim belki ama bu yıllarımın da stres içinde geçmesini istemiyorum bu tiplerden dolayı. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Ne olur güzel sanatlar ve imam hatip dışında her okula okeyim.

Not: 11. sınıfa geçtim LGS puanım 382.
Yüzdelik 13.

Son düzenleyen: Moderatör:

LGS puanlı bir yere gitmen senin için daha iyi olur, rahat hissetmediğin bir yerde okumak rahatsızlık vericidir.

Esenyurt'taki tiplerden şaşmamak lazım az önce bi konudada esenyurtu konuştuk. Eğer nakil aldırmak istiyorsanız ve ulaşım imkanınız var ise mezun olduğum Avcılar Anadolu Lisesine gidebilirsin. Yine Esenyurt civarından gelenler oluyor fakat idare en ufak sorunda en iyi şekilde ilgileniyor. Öğretmen kadrosuda başarılı tavsiye ederim.

Ayrıca bahsettiğim lisede blok ders sistemi uygulanıyor. Sabahçı (08.00-12.45) ve öğlenci (13.00-17.45) şeklinde ikili eğitim var. 11 ve 12. sınıflar sabahçı grubunda oluyor.

Aga değiştir okulunu eskiden ben de değiştirmiştim (şu an ünideyim gerçi) yeminle hayat kalitem arttı tuvaletler leş gibi sigara kokmuyordu koksa da az kokuyordu, millet tuvalette nargile, içki, sigara içmiyordu. Sabah akşam milletle kavga ederdim, kaynaştırma öğrencileri çok sıkıntılı veletlerdi. Okulu değiştirdim hem öğretmenlerim, arkadaşlarım her bakımdan çağ atladım. Hiç düşünme bile direkt değiştir okulu.

Hocam normalde obpm 98 idi ama şu an lisemdem dolayı psikopojim bayağı bozuldu. 78 şu anda. Tek şansım LGS puanı ile bir yere gitmek yoksa daha kötü OBP'li bir okula gideceğim, onu da istemiyorum. İlçedeki en iyisi bile kötü kafayı yemek üzereyim. Tam arada bir dilimdeyim, yüzde 13'lük dilimde de adamakıllı okul bulmayı deniyorum. Teşekkürler.

Şu an puanıma göre bir okul arıyorum.

LGS puanlı bir yere gitmen senin için daha iyi olur, rahat hissetmediğin bir yerde okumak rahatsızlık vericidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…