11. sınif öğrencisiyim ve 2. dönem alan değiştirmek istiyorum ilk sınavlardan beri değiştirmeye çalışıyorum. Okulumdaki öğretmenler değiştirebileceğimi, müdür yardımcıları olmayacağını söylüyor.
2. donem sayisaldan eşit ağırlığa geçebilirsiniz, bilginiz var mı?
11. sınif öğrencisiyim ve 2. dönem alan değiştirmek istiyorum ilk sınavlardan beri değiştirmeye çalışıyorum. Okulumdaki öğretmenler değiştirebileceğimi, müdür yardımcıları olmayacağını söylüyor.
Biz 10. sınıftayken idare ve hocalarımız 11. sınıf başlayana kadar değiştirebilme hakkımız olduğunu söylemişti. Ancak 11 başladıktan sonra sene içerisinde bir daha değiştiremiyorsunuz, 12 de isterseniz farklı bölüme geçebiliyorsunuz. Ona göre kitaplar basılıyor çünkü.
Alan değiştirmek için şu anki bulunduğun alan sınavlarına girmemiş olman gerekiyor. Okul rehber öğretmeni ile görüş. Seni en iyi o yönlendirecektir. Kulaktan duyma, internetten yönlendirmelere aldanma. Babanız bile yol gösterse rehber öğretmene danışın. Ömür boyu hayatınızı etkilecek bir karar.
Alan değiştirmek için şu anki bulunduğun alan sınavlarına girmemiş olman gerekiyor. Okul rehber öğretmeni ile görüş. Seni en iyi o yönlendirecektir. Kulaktan duyma, internetten yönlendirmelere aldanma. Babanız bile yol gösterse rehber öğretmene danışın. Ömür boyu hayatınızı etkilecek bir karar.
Zaten rehberliğe sordum o müdür yardımcısına sormam gerektiğini söyledi.Müdür yardımcısıda olmaz diyor ama başka bir okulda okuyan arkadaşım 2.dönem değişim yapacak.Sistemde böyle birsey varsa niye yapmıyorlar diye buraya da bir sormak istedim
Zaten rehberliğe sordum o müdür yardımcısına sormam gerektiğini söyledi. Müdür yardımcısıda olmaz diyor ama başka bir okulda okuyan arkadaşım 2.dönem değişim yapacak. Sistemde böyle bir şey varsa niye yapmıyorlar diye buraya.
Biz lisedeyken değişiyordu ben dil bölümü seçtim 2.dönem eşit ağırlığa geçtim. Sizin müdürleriniz vb. izin vermediğinden oluyor olabilir ya da meslek lisesi olduğu için olabilir.