11. sınıfta nasıl ders çalışılır?

sirstabil

Picopat
Daha fazla  
11. sınıfım bir süredir oyunlardan uzağım artık çekmiyor ve gelecek kaygım çok bu yüzden ders çalışmaya başladım ama temelim falan olmadığından çok da ders çalışmasını bilmiyorum. Kendimce bir şeyler yapıyorum ama kendimi kandırıyor gibi hissediyorum. Düzgün bir disiplin de sağlayamadım. Hafta sonları güzel geçiyor ama hafta içleri çok da ders çalışasım olmuyor. Bu süreci nasıl ilerletmem lazım bilmiyorum desteğe ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani babam beni almıştı karşısına, konuşmuştu benimle. Bizi geçindirmek için birden fazla işte çalışıyor, sırf özel ders için ayrı işi var. Ben her ders çalışmak istemediğimde bunu aklıma sokarım ve çocuklarıma düzgün bir gelecek sağlamak için kendi motivasyonumu sağlarım. Bu şekilde bir süre devam edince alışıyorsun zaten ders çalışmadan yapamıyorsun.

Az az başlayacaksınız, zamanla artıracaksınız. Hafta içleri kendinize bir süre koymanız ve bu süre sonunda kendinize bir ödül hakkı tanımanız iyi olur.

Az az başlayacaksınız, zamanla artıracaksınız. Hafta içleri kendinize bir süre koymanız ve bu süre sonunda kendinize bir ödül hakkı tanımanız iyi olur.
Şuan 3-4 saat çalışıyorum ortalama sonrası sıkıyor ödül meselesini de anlamadım koyucak ödülüm de yok ki ödül sayılabilecek şeyleri zaten gün sonu yapıyorum
Ben her ders çalışmak istemediğimde bunu aklıma sokarım ve çocuklarıma düzgün bir gelecek sağlamak için kendi motivasyonumu sağlarım.
Buna benzer bi motive tarzım var benim de

Hocam bende ayni sorundan muzdaribim. Hafta ici 2 saat diye gidip 30dk sonunda bayiyorum. Guncel derslere yetiseyim derken bir yandan TYT yapamiyorum. Mufredat zaten ucup kacarak ilerliyor ne varsa 11.sinif mufredatinda var.

Hocam bende ayni sorundan muzdaribim. Hafta ici 2 saat diye gidip 30dk sonunda bayiyorum. Guncel derslere yetiseyim derken bir yandan TYT yapamiyorum. Mufredat zaten ucup kacarak ilerliyor ne varsa 11.sinif mufredatinda var.

Hocam pomodoro tekniğini uygulamanızı öneririm.
Haftalık ne kadar çalıştığınızı falan gösteriyor, öneririm gerçekten.

Pomodoro işe yarıyor bi havaya giriyorsun daha iyi oluyor ben de böyle yapıyorum

Yarin deneyecegim teşekkürler. Sinav haftasi uyguladigimda hayatimi kurtarmisti umarim ayni etkiyi gorurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…