11. sınıfta ne yapmalı?

Daha fazla  
11. sınıfa geçtim 10. sınıftan itibaren biraz TYT çalışıyorum, olasılık, fonksiyon, polinom ve ikinci dereceden denklemleri bitirdim. 9.sınıftan eşitsizlik gibi konular da bitti fakat geometriye başlamadım. Biraz 10. sınıf geometri konularına baktım ve bunları yapabilmek için 9.sınıf geometrisinden başlamam gerekiyordu (geometri hakkında hiçbir şey bilmiyorum) 10.sınıfın 2.döneminden beri açıktayım günde 6 saat çalışıyorum ama geometriyi başlarsam bu sefer 11.sınıf matematik konularını kaçırırım gibi geliyor, geometriyi ertelemek daha iyi olur bence. Sizce ne yapmalıyım?

12. sınıf daha az yoğun oluyor. O zaman halledersin. Ama sen sen ol mezuna bırakmadan git üniversiteye. Diğer türlü hiçbir zaman ilk sene gibi olmuyor.

12. sınıf daha az yoğun oluyor. O zaman halledersin. Ama sen sen ol mezuna bırakmadan git üniversiteye. Diğer türlü hiçbir zaman ilk sene gibi olmuyor.

Trigonometri e falan baktım şimdi biraz geometri var gibi geldi. Şimdi başlasam yapabilir miyim yoksa biraz geometri öğrenmem mi gerekiyor tam emin olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…