11. sınıfta notlar çok düşük

XouG

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 11. sınıf sayısal öğrencisiyim dönem başı kötü bir olay yaşadım o yüzden derslerime pek odaklanamadım ve trigonometriye son gün 12 saat çalıştım 35 aldım. Fizikten de 42 almışım ortalamam şu an çok düşük psikolojim bozuldu genel olarak kötü geçti sınavlar. Ara tatilde düzeltebilir miyim sizce?

Kesinlikle düzeltebilirsin moralini bozma. Trigonometri kolay bir konu değildir AYT matematiğin en önemli konularından biridir belki de en önemlisidir. Trigonometri bilmeden türev ıntegrali de anlayamazsın. Ortalaman tabii ki önemli fakat burada daha önemlisi konuları tam olarak öğrenmeden ilerlememen olur. Konu eksiklerini kapat ve önüne bak. Geriye bakarak üzülerek hiçbir gelişme sağlayamazsın.

Mevcut müfredatı bilmiyorum, kendine hedef koyman lazım belli bir saat oturup adamakıllı çalışman lazım önemli olan anlayarak çalışman. Kendimden değil de arkadaşımdan örnek vereceğim tabii 10 sene olmuştur bu olay matematik'ten 2, 15, 20 gibi notlar alan adam kafaya koyup 70/80 almaya başlamıştı 60 alınca krize filan giriyordu o derece geliştirmişti kendisini. Bir de daha yolun çok başındasın 2 sene sonra bunlar umurunda bile olmayacak lütfen çok stres yapma.

Son düzenleme:
Normal, 11. sınıf müfredatı lisenin en ağır müfredatıdır.

Ara tatilde düzeltebilir miyim sizce?
Düzenli bir şekilde çalışman lazım derslere, 11. sınıf öyle son gün çalışmalarıyla halledilebilecek bir sınıf değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…