11. sınıfta okul değiştirilmeli mi?

Ayaz1453

Centipat
Daha fazla  
Şu an 11. sınıfın ilk haftası bitti okuduğum okulun okul birincisi kontenjanı yüksek ihtimalle elimde fakat okulda biraz çalışma kültürü yok hem de sayısal ve eşit ağırlık sınıfları sadece seçmeli derste ayrılıyor. ( haftada 12 saat farklı sınıftayız 28 saat birleşiğiz ) Gideceğim okulda oturduğum yerin en iyi okulu sayılabilecek düzeyde büyük ihtimalle ilk zamanlar afallayacağım ama sonra alışacağımı tahmin ediyorum. Yani kendi okulumdayken herkes beni tanıyacak, ben onlara saygı duyacağım onlar bana duyacak fakat okul değiştirirsem 0'dan bir başlangıç, uzun süredir elimde olan okul birinciliği direk gidecek ve alışılmamış bir durumla karşılacağım. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 senen kalmış zaten bence devam et, bunların dışında gideceğin okuldaki öğretmenler daha bilgili ve net anlatıyorsa oraya naklini aldır.

1 senen kalmış zaten bence devam et, bunların dışında gideceğin okuldaki öğretmenler daha bilgili ve net anlatıyorsa oraya naklini aldır.

Yani oraya gidersem 2 sene oluyor. Hocalara gelecek olursak bu okuldaki hocalar çok kaliteli fakat bazen benim anladığım konu üzerinde bayağı duruluyor yüksek ihtimalle gideceğim okulda direk anlayıp devam edeceğiz gibi.

Okul birincisi kontenjanı ciddi avantaj sağlıyor. Tavsiye ederim değerlendirmeni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…