11. sınıfta okul değiştirmek mantıklı mı?

hyu6777nryu

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar. 11. sınıfta sayısal öğrencisiyim ve yurtta kalıyorum. Online eğitimin, onun bunun etkisiyle TYT konularım tam değil, hatta çok az bilgim var. O yüzden de kendi yaşadığım yerdeki fen lisesine geçip dershaneye gitmeyi düşünüyorum ama bu sefer de ailem oradaki okulun öğretmenlerinin pek de iyi olmadığını söylüyor. Halihazırdaki öğretmenlerim de iyi değil ama hiçbir şekilde pişman olmak istemiyorum. Bu sene TYT konularını kapatamazsam seneye yetiştiremeyeceğim çok açık ve akabinde de mezuna kalacağım. Yani o konuları kapatmak gerçekten de mecburiyet. Yurtta internettir, dershanedir gibi imkanlardan faydalanmak çok zor. Tek başıma da asla bu konuları kapatamam. Okulumu değiştirmek mantıklı bir hareket mi?

(Dipnot: Kendi şehrimdeki okulun öğrencilerinden arkadaşlarım var, oraya alışamamak gibi bir durumun söz konusu olacağını zannetmiyorum. Ayrıca pandemi dolayısıyla bu okula toplam ancak 6-7 ay gidebildim.)

Öncelikle konular yetişmeyecek diye triplere girme sakın ben 11.sınıfın yaz tatilinde baslamistim çalışmaya Ağustos gibi günde 3 4 saat gibi bir çalışmayla konulari çok rahat bitirip son 3 4 ay sadece deneme çözmüştüm okul konusunda kendini nasıl daha rahat hissedersen o şekilde karar ver çünkü kafan rahat olmadan ortam ne kadar iyi olursa olsun verimli calisamazsin sana tavsiyem tyt yi gözünde çok büyütme şimdiden sıkı çalışmaya başlarsan ilerde çok sıkılırsin ama illa başlayacaksan ufaktan başla çünkü inan tyt nin değil ayt çok daha onemli olduğunu sonuçlar açıklanınca anliyosun tyt olarak fark attığım insanlar ayt de birkaç netle 10 20 bin önüme geçti

Açık liseyi hiç düşündün mü? Çünkü millet 11 ya da 12. sınıfta geçiyor açığa, evde köpek gibi çalışıp kendileri hallediyor. Kaldı ki okul sana üniversite sınavı hakkında ciddi yardımcı olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…