11. sınıfta okul değiştirmek

z3rapeek

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller vermem gereken bir karar vardı ve ben doğru kararı verdiğimden emin değilim. 9. sınıfta okuduğum okuldan babamın zorlaması üzerine ayrıldım ve Ankara'dan kötü bir ile taşındık. Buradaki gittiğim okulda hayalet gibiydim ve arkadaş çevresi edinemedim. Bu sene geri dönmek içi babamı ikna ettim. 10'da özelde okuyordum. Eğitimi biraz daha iyiydi. Ankara'da yurtta kalacağım, Cumhuriyet Fene gideceğim. Sosyal hayat için akademik hayatı 2. plana atmış gibi hissediyorum.

Hocam 10. sınıfta son kez nakil işlerini yapabilirsin 11. sınıfta pek mümkün değil O, yani şimdi değiştirecekseniz.

Hocam sürekli okul değiştirmek sizi zora sokabilir, babanız ile bir konuşun sürekli okul değişirseniz pek bir şey anlamazsınız, temel olarak sıkıntıya sokar.

Babama daha vazgeçtim diyemem ne yazık ki zaten lise hayatım parça pinçik 4 farklı okula gittim.

Yasal olarak geçersiniz. Fakat her okulda müfredat farklı hızda işlendiği için ders olarak sıkıntı cekebilirsin baska türlü sıkıntı olmaz.

Neden öyle oldu.

Babam memur ayrıca her yere kolay adapte olamıyorum deprem zamanı da Malatya'da yaşıyordum. 12 de okula çok gelmiyormuş öğrenciler zaten bu seneyi atlatsam yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı