hisoka0 Decapat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #1 Office programlarını ücretsiz kullanabilmek için öğrenci e-posta hesabı istiyor lise 3. sınıfa gidiyorum alabilir miyim?
Office programlarını ücretsiz kullanabilmek için öğrenci e-posta hesabı istiyor lise 3. sınıfa gidiyorum alabilir miyim?
4 433725 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.206 Çözümler 11 12 Ocak 2023 #2 hisoka0 dedi: Office programlarını ücretsiz kullanabilmek için öğrenci e-posta hesabı istiyor lise 3. sınıfa gidiyorum alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Üniversite öğrencisi olman gerekiyordu sanırım ben bir ara bakmıştım.
hisoka0 dedi: Office programlarını ücretsiz kullanabilmek için öğrenci e-posta hesabı istiyor lise 3. sınıfa gidiyorum alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Üniversite öğrencisi olman gerekiyordu sanırım ben bir ara bakmıştım.
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.965 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #3 Okulunuza bağlı, kişisel bir durum değil hocam. Üniversiteye gidince bazı üniversitelerin Microsoft ile anlaşması olmadığı için yine kullanamayabilirsiniz.
Okulunuza bağlı, kişisel bir durum değil hocam. Üniversiteye gidince bazı üniversitelerin Microsoft ile anlaşması olmadığı için yine kullanamayabilirsiniz.