11. sınıfta psikolojik sorunlar yüzünden açığa geçmek istemek

Çok emin konuşma derim. Öyle diyen çok oluyor. Evde sıfırdan çalışmak öyle bir iki video izler test çözerimle direk kafaya girmiyor maalesef. Çok çok böyle hırslı olman lazım. Senin bileceğin iş. Arkaşlarımdır, kendimdir bizde çalışırız diyorduk.

Ya arkadaşlar adam belki de ulaşım sorunu yaşıyor evi uzak belki de bıktı monoton geliyor. Ev ortamı müsaitse kütüphane vs. çok iyiyse ev ders ortamı yaratabiliyorsa gayette başarılı olanı var. Ne büyüttünüz, dediğiniz şeyler lise çok iyiyse geçerli zaten Fen lisesi gibi.

12 yıl eğitim dile kolay.

Eğer kafama girmediğini anlarsam örgün eğitime geri dönebiliyorum sonuçta. Ama bence girer, çünkü hep böyle çalıştım zaten. Ayrıca evet zaten çok hırslııym. Hedefim yurt dışında bir yer olduğu için sürekli aktif biri olmam gerekecek. Tembel biri olamam. Daha iyi bir ülkede okumak da benim en büyük hayalim. Eğer örgünden devam edersem bence daha çok sıkıntı yaratır. Ama karar vereceğim daha 2 ayım var.

Okulda öğretileni evde pekiştiremiyorsan zaten okul boş.

Okulda öğretileni evde pekiştiremiyorsan zaten okul boş.
Yani bence benim karakterimle alakalı. Biri bana bir şey dayattığında ben o işi rahat yapamıyorum. Ben bunu çıkardım. Önce özgür ve rahat olmam gerekiyor. Yazdıklarım biraz taraflı geliyor olabilir ama ben neyse onu söylüyorum. Ben yıllardır yaşadıklarım sonucu bunu anladım. Güvenli, sakin, stressiz bir yerde çalışmam daha verimli oluyor. Bence gayet güçlü sebeplerim var. Konuyu açma sebebim de zaten şüphelerimin olmasıydı.

Aynı benim kafa yapım var sende ama daha bunun askerliği var vs. çokta özgürlüğe alışmamak lazım. Konfor alanı diye de bir gerçek var dikkat et.

Aynı benim kafa yapım var sende ama daha bunun askerliği var vs. çokta özgürlüğe alışmamak lazım. Konfor alanı diye de bir gerçek var dikkat et.
Ama askerlik kısa ve çok önemli değil. Öyle hayatını belirleyecek bir şey değil. Üniversitede de ilgilendiğin konular olacak, en azından çok bir sorun olmaz. Ama lisede örgün eğitime devam etmek için bir motivasyon bulamıyorum. Yoksa tabii ki karar vermemdeki tek faktör bu özgürlük mevzusu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…