402318 Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Rusya/Moskow Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #1 11. sınıfa geçtim, farklı okula nakil aldırdım. Bölümü sayısal seçtim; sayısal sınıflar da A ve B oluyor. Beni ise D şubesine atmışlar.
11. sınıfa geçtim, farklı okula nakil aldırdım. Bölümü sayısal seçtim; sayısal sınıflar da A ve B oluyor. Beni ise D şubesine atmışlar.
Bümbilibiii Picopat Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 290 6 Eylül 2025 #2 402318 dedi: 11. sınıfa geçtim, farklı okula nakil aldırdım. Bölümü sayısal seçtim; sayısal sınıflar da A ve B oluyor. Beni ise D şubesine atmışlar. Genişletmek için tıkla... Okula gidersen düzeltirler zaten okulun ilk günü genelde şube değişiyor herkes durumu anlatırsan düzgün şekilde ilgilenirler.
402318 dedi: 11. sınıfa geçtim, farklı okula nakil aldırdım. Bölümü sayısal seçtim; sayısal sınıflar da A ve B oluyor. Beni ise D şubesine atmışlar. Genişletmek için tıkla... Okula gidersen düzeltirler zaten okulun ilk günü genelde şube değişiyor herkes durumu anlatırsan düzgün şekilde ilgilenirler.