11. sınıfta sınıf değişikliği yapılır mı?

Lexus LFA

Hectopat
Arkadaşlar selam 11.sinifa geciyorum. Alanim sayisal bundan dolayi siniflarimiz karildi. Benim oldugum sinifta hiç arkadasim yok ve gercekten kotu bir sinif. Yarin ailemle beraber okula gitmeyi dusunuyorum. Sizce degistirirler mi veya degistirmek icin ne yapmam lazim?

Yapın gitsin hocam benim beşinci okul/sınıf değişikliğim, sosyal bir insansanız koymuyor kolay adapte olursunuz.

Bence değiştirme alışırsın, ön yargılı olma ancak illaki değiştirmek istiyorsan alanı sayısal olan başka bir sınıfa alabilirler muhtemelen.

Bence değiştirme alışırsın, ön yargılı olma ancak illaki değiştirmek istiyorsan alanı sayısal olan başka bir sınıfa alabilirler muhtemelen.

Hocam cok arada kaldim en yakin 2 arkadasim baska subede bir yandan gitmek de istiyorum ama mudure ne diyecegimi bilemedim.

Hocam cok arada kaldim en yakin 2 arkadasim baska subede bir yandan gitmek de istiyorum ama mudure ne diyecegimi bilemedim.

Değiştirdiniz mi hocam bende aynı durumu yaşıyorum şu anda. Çok berbat sınıf geldi sayısalım 11b 11aya geçebilir miyim diye bir sormaya gideceğimde mümkünatı var mı durumun size bir şey söylediler mi?

Hocam vallahi sağlıksal sıkıntı yaşadım gidemedim. Müdür yardımcısı sınıfların oldugu listeyi atmış 11b'deyim 11D geçmek istiyorum ama bakalım okullar açılınca ilk 3 gün gidip olmazsa ailemle müdüre gitmeye düşünüyorum.

Reisim ailenle git sorgulamadan değiştirirler zaten uğraşmak istemiyorlar müdür yardımcıları vs. öyle çok disiplinli bir okul falan değilse uğraşmaz bile en kötü 2 ısrar eder ailen geçersin.Ama farklı tiplerle tanışmak sizin açınızdan iyi olabilir karar size bağlı

Teşekkür ederim hocam dusunup kararımı veririm artık

Bizde de karma yerine sınıf birleştirmişler sınıfımdakilerle anlaşamadığım için az çok değiştirmeyi deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…