The Deep Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 822 Çözümler 6 26 Ağustos 2023 #1 11. sınıfım. sınıf nakli yapmak istiyorum. e-Okul'dan falan bu mümkün mü? Yoksa gidip müdürle mi konuşacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2023
11. sınıfım. sınıf nakli yapmak istiyorum. e-Okul'dan falan bu mümkün mü? Yoksa gidip müdürle mi konuşacağım?
sarin Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #2 The Deep dedi: 11. sınıfım. Sınıf nakli yapmak istiyorum. e-Okul'dan falan bu mümkün mü? Yoksa gidip müdürle mi konuşacağım? Genişletmek için tıkla... Müdürle konuşacaksın.
The Deep dedi: 11. sınıfım. Sınıf nakli yapmak istiyorum. e-Okul'dan falan bu mümkün mü? Yoksa gidip müdürle mi konuşacağım? Genişletmek için tıkla... Müdürle konuşacaksın.
Furkan5838 Decapat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #3 The Deep dedi: 11. sınıfım. Sınıf nakli yapmak istiyorum. e-Okul'dan falan bu mümkün mü? Yoksa gidip müdürle mi konuşacağım? Genişletmek için tıkla... e-Okul'dan nasıl mümkün olabilirki? Gidip müdürle konuş.
The Deep dedi: 11. sınıfım. Sınıf nakli yapmak istiyorum. e-Okul'dan falan bu mümkün mü? Yoksa gidip müdürle mi konuşacağım? Genişletmek için tıkla... e-Okul'dan nasıl mümkün olabilirki? Gidip müdürle konuş.
Motive Makaveli Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Sistem Özellikleri Evga GeForce RTX 2060 KO, AMD Ryzen 5 3500X, Ripjaws G-Skill 8*2Gb 3000Mhz, Gigabyte B450M S2H, Rampage X-Horse, Dell S2421HGF, Everest KB-120 Sleek klavye, Gigabyte Aorus M2 mouse, Rampage Prestige kulaklık. Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #4 The Deep dedi: 11. sınıfım. Sınıf nakli yapmak istiyorum. e-Okul'dan falan bu mümkün mü? Yoksa gidip müdürle mi konuşacağım? Genişletmek için tıkla... Müdür'ün yanına ailenle gitmen gerekiyor bir arkadaşım benim sınıfıma böyle geçmişti.
The Deep dedi: 11. sınıfım. Sınıf nakli yapmak istiyorum. e-Okul'dan falan bu mümkün mü? Yoksa gidip müdürle mi konuşacağım? Genişletmek için tıkla... Müdür'ün yanına ailenle gitmen gerekiyor bir arkadaşım benim sınıfıma böyle geçmişti.