11. sınıfta sınıflar fazla dağılır mı?

musiii

Centipat
Daha fazla  
11. sınıfa geçtim. 9'da çok zorbalanma olayı yaşayınca sınıf değiştirdim. Geçtiğim sınıfta cins cins elemanlar vardı senle bir hafta çok iyi sonra kendi istekleriyle ayrılıyorlar kimisi dedikoducu falan. 11'e geçince sınıflar dağılıyor ya Allah'tan dileğim 9'dakilerle bir arada olmamak. Annem sana ne derlerse desinler kafanı çevir demişti öyle yapınca daha da azgınlaştılar. Can sıkıntısından ders bile çalışamıyorum. Sizce sınıflar o kadar çok dağıtılır mı?

Dostum nereden bilebiliriz ki :) her okulda işleyiş farklıdır, öncelikli olarak sayısal sözel vs diye ayrılırsınız sonrası da şans işi. Hayatında her zaman böyle insanlar olabilir sen kendinle ilgili olan problemine odaklan diğer şeyleri çok kafana takmamaya çalış.

11. sınıfa geçtim. 9'da çok zorbalanma olayı yaşayınca sınıf değiştirdim. Geçtiğim sınıfta cins cins elemanlar vardı senle bir hafta çok iyi sonra kendi istekleriyle ayrılıyorlar kimisi dedikoducu falan. 11'e geçince sınıflar dağılıyor ya Allah'tan dileğim 9'dakilerle bir arada olmamak. Annem sana ne derlerse desinler kafanı çevir demişti öyle yapınca daha da azgınlaştılar. Can sıkıntısından ders bile çalışamıyorum. Sizce sınıflar o kadar çok dağıtılır mı?
9. sınıfın ilk haftası bir çocuk 1. de birşey söyledi duydum birşey yapmadım bakış attım 2. sefer bir kızla konuşurken söyledi en son yüzünde çok güzel bir bakış vardı anlatamam.
Umarım sınıflar karışınca da aynı sınıfa düşeriz her gün eğlence.
Patlat gitsin.
Sınıflar çok dağılmıyor TM tayfa bir sınıf MF tayfalar karışıyor ama genelde çok değişiklik olmuyor.

Biz sana şu an ne desekte boş, çünkü sen bir akran zorbalığına maruz kalmışsın ve eğer sıkıntın çok büyükse bunu psikolojik bir destek alarak atlatabilirsin.

Benim bu tarz durumlara karşı geliştirdiğim bir yöntem var, böyle zorbalığa uğrayanlar genelde öz güvensiz kişiler oluyor. Eğer sende özgüvensizsen bence hayatında bir şeyleri değiştirmeye bak, baş edemiyorsan patlat tokadı açıkçası.

Kendini geliştir ömrün boyunca kaçamazsın. Göz dağı verme sana sataşan hep çıkar karşılık vermezsen devam ederler.

Hocam bunlar kaşar peyniri olmuşlar ne yapsan da anlamıyorlar.

Forumda hep aynı tavsiyeyi verdim gene vereceğim. Git suratını perşembe pazarına çevir derim.
Kavgadan anlamıyorlar hemde idare o aralar bayağı sessiz çocuktum beni suçlu buldu sağolsunlar rehberlik servisi de hiçbir işe yaramıyor boşa hazineden para gidiyor vallahi

Gidip bunu bizzat seni seven bir müdür veye müdür yardımcısı varsa ona git şikayet et ya da en sert olana şikayet et senle bir daha ugraşmazlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı