hakandemi Femtopat Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #1 Arkadaşlar bana lise diploması lazim. Ünversite okumuycam. Kendimi zorlamak istemiyorum o yüzden sözel seçmek istiyorum. Sözel zor mu? 11. sinif. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2025
Arkadaşlar bana lise diploması lazim. Ünversite okumuycam. Kendimi zorlamak istemiyorum o yüzden sözel seçmek istiyorum. Sözel zor mu? 11. sinif.
hakandemi Femtopat Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2025 #3 579137 dedi: EA seç. Genişletmek için tıkla... Mat kötü ya.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.536 Makaleler 49 Çözümler 12 27 Mart 2025 #4 @hakandemi Üniversite okumak istemiyorsan en iyisi sadece sınava girecek olduğun konuları araştır. Üniversite olmadığı için de sınavlara fazla ağırlık yapmana gerek yok. Yani OBP'nin bir önemi yok. Okuyacak olursan da pişman olursun, OBP konusunda. İyi Sosyaller.
@hakandemi Üniversite okumak istemiyorsan en iyisi sadece sınava girecek olduğun konuları araştır. Üniversite olmadığı için de sınavlara fazla ağırlık yapmana gerek yok. Yani OBP'nin bir önemi yok. Okuyacak olursan da pişman olursun, OBP konusunda. İyi Sosyaller.