11. sınıfta TYT AYT beraber yürür mü?

369067

Hectopat
11. sınıf konuları ile TYT Türkçe-matematik-geometri; bunların hepsini beraber yürütürsem ve geri kalan TYT konularını 11. sınıf'ın yaz tatilinde halletsem olur mu sizce?
Hedefim ilk 10k İTÜ yazılım mühendisliği. Ayrıca bir şey sormak istiyorum: Hiç çalışmadığım bir TYT denemesinden 68 net yaptım. Sizce 100 netin üstüne çıkarabilir miyim planlı çalışarak?

İlk olarak şunu söylemem lazım. Yaptığınız netin önemi çok az önemli olan nelerden net yaptığınız, ben %15'lik dilime girmiş bir lise öğrencisi olarak ilk denemelerimde 35 Türkçe 30 civarı sosyal 15 civarı matematik yapıyordum, bakmayın sonra kendimi doğru dürüst geliştiremedim ama 80 net kağıt üstünde iyi olsa da sosyal gibi puanıma etkisi çok düşük olan bir şeyden fazla net yaptığım için sahte bir başarı hissi oluşturmuştu. 11. sınıf konusunda ise ilk hedefiniz kesinlikle dönem dersleriniz olmalı, okulunuzun zorluğuna bağlı olarak hedefini en azından bütün derslerden 80+ almak olmalı bunu sağladıktan sonra TYT konularına başlamanızı öneririm örneğin en azından Türkçe paragraf sorularına çalışmak hem kafanızı karıştırmaz hem de zaten dil bilgisi hakkında gördüğünüz her şeyi tekrar tekrar gördüğünüz için pratik yapmış olursunuz.

Hocam hepsi birlikte olur tabii. Ben de 11. sınıfta tyt mat konularını mert hocadan halletmeyi düşünüyorum. Tabii size bağlı bu durum. Bu arada 68 net baya iyi

Dediğim sınavdan:
Türkçeden 26
Sosyalden 12
Matematik+Geometri 22
Fizik 1
Kimya 2
Biyoloji 5
Geliştirme odaklı olmak gerekiyor bence hocam. Sayısal öğrencisi olarak dönem derslerime odaklanmak gerekiyor tüm tavsiyeler için sağolun hocam

hocam kaç sıralama geldi

TYT'de hatırladıklarınızın üzerine çalışın, eksiklerinizi ise yaz tatilinde halledin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…