11. sınıfta TYT-AYT nasıl çalışılır?

Faiyaz

Centipat
Daha fazla  
11. sınıfım TYT temelim neredeyse sıfır EA da okuyorum okul başlayalı 3 ay oldu herhalde 1. dönem bitti mi sayısala geçmeyi düşünüyorum bu 3 ayda bile çok az çalıştım ama az buçuk AYT konularını biliyorum. Normalde 11. sınıfı 11 de bitirip, TYT konularını da hafta sonları sadece matematik olarak arada sırada çalışacaktım ama sayısala geçmeyi düşündüm çünkü eşit ağırlıkta bana göre bir meslek yok gibi sayısalda veterinerlik gibi yazılımla ilgili meslekler daha çok ilgimi çekmekte o yüzden geçmeyi düşünüyorum. Ayrıca test kitabımda hiç yok sadece antrenmanlar ile matematik var TYT ve AYT için önerebilirseniz güzel olur tavsiyelerinizi bekliyorum.

Siz kaçıncı sınıfsınız sizin serüveniniz nasıl geçti ?
Ben liseden geçtiğimiz senelerde mezun oldum. Eşit ağırlıktan gireceksiniz son 6 ay çalışmanız bile kafi olur. Hele 11'de falan gereksiz yere kendinizi üzmeyin derim. En kötü yazın TYT'yi halledersiniz zaten AYT için çok hafif bir müfredat var. Sınava 3-4 ay kala hazır olursunuz.

Güzel bir üniversiteye girdiniz mi nasıl geçti sınav?

Benim 11 de ki derdim ilk sınavlarda ki OBP'em 52 cidden düzgün çalışmadım. O yüzden artık 80'lere kadar dayayana kadar çalışmayı düşünüyorum.

Benim 11 de ki derdim ilk sınavlarda ki OBP'em 52 cidden düzgün çalışmadım. O yüzden artık 80'lere kadar dayayana kadar çalışmayı düşünüyorum.
Off 52 OBP mi? Çok fena, çok. Yükseltmen lazım acilen ve eğer çok kafana takılıyoras yazdan 1-2 ay önce temel oturttur yazında güzelce bitirirsin.

Güzel bir üniversiteye girdiniz mi nasıl geçti sınav?
YKS 2024'ün bir facia olmasından ötürü mezuna kaldım hocam maalesef.

Off 52 OBP mi? Çok fena, çok. Yükseltmen lazım acilen ve eğer çok kafana takılıyoras yazdan 1-2 ay önce temel oturttur yazında güzelce bitirirsin.

Evet şu anki planım yazın TYT'yi halletmek zaten şu anda sınavlarımı yüksek tutmaya konuları ezberleyip öğrenmeye çalışacağım. Bu hafta test kitapları filan alırım düzgünce başlarım.

Ayrıca sayısal bölümünü önerir misiniz? Şahsen benim sayısal bir kafam yok ama eşit ağırlıkta da beni mutlu eden bir meslek olduğunu düşünmüyorum normalde dil bölümündeydim ama çoğu kişinin tavsiyesi ile eşit ağırlığa geçtim. Şimdi de bazı arkadaşlarım 2. dönem sayısala geçmeyi düşünüyor. Benim de fikirlerim değişti biraz ne yapsam bilemedim

Valla hocam sayısalın yoğurdu ekşidir her yiğit yiyemez. Sayısal geçecekseniz temeli şimdiden oturtup 12.sınıfa hazır temel ile inşa etmeniz keza çok daha sıkı bir çalışma yapmanız gerekir. Tabi derece gibi bir hedefiniz yoksa. Ancak sonuç olarak tabiki sayısal öneririm çünkü önü açık bölümler orada.

Siz ne okumayı düşünüyorsunuz hocam hangi mesleği istiyorsunuz.

Siz ne okumayı düşünüyorsunuz hocam hangi mesleği istiyorsunuz.
Hukuk istiyorum hocam ben. Geçen sene sayısalcıydım sınavdan 2-3 hafta önce EA dönüp AYT'yi bitirdim ama sayısalım iyi olmasına rağmen o AYT matematik sert geldi. İşlem hataları falan filan da derken durum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…