11. sınıfta TYT çalışmak

Mehmet2839

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, meslek liseli bir 11'im onumdeki 2 ay boyunca hedefim Türkçe ve matematik bitirmek elimde Türkçe için 0 risk paragraf ve 14 gunde dil bilgisi Rust'u hocanın kitabı var.
Matematik için ise rehber matematik 49 gunde mat, Bilgi Sarmal problemler ve 3 4 5 soru bankası var elimde olmayan geometri kitabı onu da önerirseniz sevinirim.
Sizce nasıl çalışmalıyım? 2 ayda sadece Türkçe ve matematik biter mi? Bir de 2 ay boyunca çalışırken sizce önce matı bitirip mi Türkçeye geçeyim yoksa ikisini beraber mi götiriyim?
TYT fen ve sosyal bakmıyorum çünkü meslek liseliyim önceliğimi Türkçe ve mata ayırmak sizce doğru mu?

Önerin 11 de 11'i iyice öğrenmek. Yazın TYT'yi halledersin 12'de de genel olarak çalışma yaparsın TYT Full deneme AYT konu çalışması.

Bence ilk önce 11'in konularını anlamaya çalış ben bir hata yapıp 11 sınıfta hiç ders çalışmadım şimdi onun sıkıntısını çekiyorum o yüzden 11. sınıfta konuları kavramaya bak yazında TYT yaparsın ondan sonra AYT ağırlık gidersin geometri kaynak önerisi olarak da bana sorarsan kolay-orta-zor diye gitmen gerekiyor seviyen ne olursa olsun o yüzden sana kaynak olarak geometrinin ilacı, Bilgi Sarmal veya üç dört beş ve zor olarak da acil yayınları geometri öneririm.

Ben meslekde okudugum icin temel mat goruyoruz fizigi 3 ders ,kimya biyoloji zaten yok ondan boyle yapıyorum.

Sence TYT fen ve sosyal çalışmaya gerek var mı simdilik mat ve Türkçe bitmeden.

Hata olur. Türkçe ve matematiği bitir feni de sınava yakın tarihlerde bitir çünkü unutuluyor. Sosyal ise en sona bile bırakabilirsin son 1 ay falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı