11. Sınıfta TYT Dengesi

Dramatic

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar, 11. sınıfa yeni geçtim. Her gün AYT matematikten 1 konu + misal bugün pazartesi ve bugün kimya vardı diyelim bugün kimyada kuantumu gördük kuantum hakkında video izleyip soru çözüp ardından 0 olan geometrim için 84 videodan oluşan Kenan Kara playlistine çalışmayı düşünüyorum. 4 'te eve geliyorum, 7 de başlayıp 45 dakika geometri, 1 saat AYT matematik, 1 saat o gün hangi fen dersi varsa çalışıp 10 gibi ders çalışmayı kapatma planım var. Fakat bu durumda da TYT devreye giriyor TYT'de ilk 12 konuya çalışmayı düşünüyorum sadece ama kaç günde bir konu çalışmalıyım geometriyi günlük yerine onu da mı birkaç günde bir şeklinde çalışmalıyım bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.

En hafif günün hangisiyse o gün TYT çalış geri kalanlarda da diğerlerine.

Evet hocam müsait olduğunuzda çalışın TYT'yi ama ben iyi bir fen lisesinde okuyorum sizin gibi programı olan bir arkadaşım yoktur çok kararlısınız tebrik ederim.

Geometri günlük çalışmak hoş bir plan bence. TYT-AYT toplam 20 soru çıkıyor. Onun dışında TYT için "ilk 12 konu" nedir bilmiyorum ama TYT Türkçe ve TYT matematik alıştırması yapmak yerinde olur. TYT için sosyal ve fene çalışsan seneye unutursun muhtemelen.

En önemli yapman gereken şey 11. sınıf konularını sağlam bir şekilde öğrenmek diye düşünüyorum. Seneye üzerinden büyük bir yük kalkar.

Evet hocam müsait olduğunuzda çalışın TYT'yi ama ben iyi bir fen lisesinde okuyorum sizin gibi programı olan bir arkadaşım yoktur çok kararlısınız tebrik ederim.
Sağolun Hocam henüz daha bu kararımı icraate dökemedim gibi dün trigomometri ayt kimya çalışıp uyuyakalmışım bu 5-10 gün uyku düzeni oturana kadar sıkıntı yaşarım ondan sonrası güzel olur umarım. TYT için ideal kaç günde bir çalışılmalı unutulmaması için bilgilerin?

Evet Hocam 11. sınıf ağırlıklı çalışıp boş zamanlarımda TYT'deki geometri ve matematik açığımı kapatıp günlük paragraf problem alışkanlığı kazanmaya çalışıyorum.

En hafif günün hangisiyse o gün TYT çalış geri kalanlarda da diğerlerine.
En hafif günlerim cumartesi pazar olur muhtemelen Hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…