11. sınıfta TYT netleri artmıyor

normLast

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 11. sınıfa gidiyorum ve okulumda her hafta TYT denemesi oluyor. Netlerim sürekli 35-42 bandında; matematikte 9-12 net, Türkçede ise sürekli 18-20 net arasındayım. Dil bilgisi yapamıyorum. Fende oldukça zayıfım, 4-5 net civarıyım. Sosyal ise idare eder. Bana önerileriniz nedir, ne yapmam lazım? Netlerimi artırmam için yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
11. sınıfta önceliğiniz 11. sınıf olmalı. Sadece 11. sınıf konuları bütün TYT'den daha fazla. TYT'yi tamamen kenara bırakın demiyorum ama genel odağınız 11. sınıf olmalı konuları günü gününe çalışın. TYT'yi ise yaz tatilinde bitirebilirsiniz. 12. sınıfa önceki sınıflarınız tamamen bitmiş halde girerseniz rakiplerinize göre en az 2-0 önde başlamış olursunuz.

evet haklısınız ancak denemeler böyle gelince moral bozmuyor da değil

Evet haklısınız ancak denemeler böyle gelince moral bozmuyor da değil.

Hocam biraz olsun yükseltmek istiyorsanız düzenli paragraf çözün. Eğer sağlam çalışırım hem 11'i hem TYT'yi aynı anda götürürüm derseniz çok iyi olur fakat sizi yorabilir. O yüzden sadece paragraf çözün ve dil bilgisini halledin. Kalan konuları yaz tatilinde halledersiniz. Yaz tatiline kadar Türkçede 30 net bandının üstüne çıkmaya çalışın. Moraliniz bozulabilir normaldir fakat doğru planlama yapmak çok önemli. Ve bence YKS düşüncesinin 11'in başında size gelmesi çok iyi bir şey. Mesela bana YKS stresi 11'in sonunda geldi o zaman ancak başlayabildim çalışmaya. Siz de en kısa sürede çalışma düzeninizi kurup başlayın. Önceki mesajımda da dediğim gibi eğer 11 ve TYT'yi 2026 Eylül'ün yarısına kadar yalayıp yutarsanız en az 2-0 öndesiniz demektir rakiplerinize göre. Bu da size motivasyon olsun. Eğer bir sorunuz varsa ben ve hocalarım burada. Başarılar.

teşekkür ederim, önerilerinizi dikkate alacağım.

Dil bilgisinin yanında paragraf da yapamıyorsunuz sınavda toplasan 8-9 tane dil bilgisi sorusu oluyor.
Paragraf rutini oturtun ve orta düzey ÜçDörtBeş Bilgi Sarmal falan TYT matematik soru bankası alıp ilerleyin bence.
Diğer türlü 11 aksar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…