11. sınıfta TYT netleri kaç olmalı?

gokdenizyldrm

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, şu an 11. sınıfım. 9 ve 10'da full düz geçtim, hiç belge alamadım. Şu an en son girdiğim sınavda netlerim şu şekilde:
Limit Dublör 1 TYT deneme sınavında Türkçe: 23.50, tarih: 1.50, coğrafya: 2.50, felsefe: 0.00, din kültürü: 3.75, matematik: 13.25, fizik: 2.50, kimya: 0.75, biyoloji: 1.50, toplam: 49.25 net.
Sizce düşük mü yoksa ortalama mı?

Arkadaşlar, şu an 11. sınıfım. 9 ve 10'da full düz geçtim, hiç belge alamadım. Şu an en son girdiğim sınavda netlerim şu şekilde:
Limit Dublör 1 TYT deneme sınavında Türkçe: 23.50, tarih: 1.50, coğrafya: 2.50, felsefe: 0.00, din kültürü: 3.75, matematik: 13.25, fizik: 2.50, kimya: 0.75, biyoloji: 1.50, toplam: 49.25 net.
Sizce düşük mü yoksa ortalama mı?

Ahım şahım düşük değil fakat iyi de denemez hocam. Hedefiniz ne bilmiyorum fakat yükseltmeye bakın elinizden geldiğince. Matematik fena değil geliştirilebilir.

Hocam şu anlık kendi branşınıza öncelik göstermeniz daha mantıklı olur. Sanıyorum ki eşit ağrılık öğrencisisiniz. Türkçe, Tarih, Coğrafya, Felsefe ve Din kültürüne yönelmeniz daha mantıklı olur. Matematiği halen yükseltebilirsiniz.

Hocam şu anlık kendi branşınıza öncelik göstermeniz daha mantıklı olur. Sanıyorum ki eşit ağrılık öğrencisisiniz. Türkçe, Tarih, Coğrafya, Felsefe ve Din kültürüne yönelmeniz daha mantıklı olur. Matematiği halen yükseltebilirsiniz.

Sayısalım ama fen kısmı hiç yok neredeyse matematik yine de az çok yapabiliyorumda.

Sayısalım ama fen kısmı hiç yok neredeyse matematik yine de az çok yapabiliyorumda.
Sayısalsanız fene kıymet verin. Aynı neti yaptığınız kişiye fen netiniz sayesinde fark atabilirsiniz.
En basit örneği benim sınava ilk girdiğim sene arkadaşımla aynı netleri yapmama rağmen 50 bin kişi önündeydim, farkımız benim fen onun matematik yapmasıydı.

O zaman TYT sayısaldan başlamanız gerekiyor. Aktif yayınlarını şiddetle öneriyorum.

Bende geçen gün girdim sayısalım. Türkçe hariç 20 net geldi (Türkçenin cevapları yoktu). Yani toplam 35 falan diyebiliriz. Ve 4 dönemin 3'ünde takdir almama rağmen. Yani hem deneme zorluğu, hem alışma vesaire olayları var. Yani altyapı o kadar önemli değil şu aşamada halen yapılır yine. Fonksiyon sınavından 100 alırken şimdi kalem oynatamam mesela. Şuanta TYT mat, geo götürebilirsin bir yandan. TYT fizikde bağlantılı konular var fakat AYT'yi Özcan aykından izlersen çok sıkıntı olacağını sanmıyorum geriye dönük anlatıyor biraz o konuda iyi. Onun dışında kimyada mol çok iyi olması lazım ilerleyen konularda kullanacağız diye biliyorum. Onun dengesini de o zaman sağlarız artık. (kısacası TYT mat-geo, 11. sınıf güzelce biterse bu sene, yapılmayacak hiçbir şey yok)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı