11. sınıfta TYT ve AYT'ye nasıl çalışılmalı?

balladeeR0

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, su anda 11. sınıf öğrencisiyim fakat matematikte TYT de eksiğim var ve su ana kadar ne 11. sınıf matematiği biliyorum ne de TYT biliyorum. TYT denemelerinde problemleri çözüyorum ve maksimum 7-8 net cikiyor, geri kalanı 10 ve 9. sınıf konuları olduğu icin boş bırakıyorum. 11. sınıf denemelerinde de az biraz bildigim geometrileri yapıyorum, oradan da 6-7 civarı bir net cikiyor. Elimde 345 diye bir TYT kitabi var, AYT icinse bir kaynağım var sadece. 11. sınıfta TYT baslanmaz gibi bir şey duydum ama ayni zamanda TYT bilmeden AYT baslanmaz diyorlar. Ben TYT de ilk 12 konuyu mu öğrenmeliyim eksiğim var diye yoksa ilk once yoksa trigonometri mi baslamaliyim? Su anda TYT de 30-40, aytdede 20-30 yapabiliyorum maksimum, 9 ve 10. sınıfta da devasa bir eksiğim var onu da ne zaman kapatacağım bilmiyorum, matematik icin ilk olarak ne yapmam gerek? Teşekkürler.

AYT'den önce TYT'yi tamamen halletmeye çalış. AYT'ye başlayınca TYT'yi sıfırdan yapamazsın kesin bilgi.
e o zaman 11. sınıf bosa gitmiş olacak tyt calisinca, 2 Gun tyt 5 gun ayt calismak iyi bir program mi? nereden calisacagim tyt yi. Teşekkür ederim cevabın icin.

TYT ve AYT beraber ilerletilebilir. TYT'de çok ciddi eksiklerin varsa şimdi başlamalısın. Yavaş yavaş kendini çok kasmadan çalış derim. Beğendiğin bir hocadan videoları izle sonrasında bir kaynaktan soru çöz. Yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

teşekkür ederim, ayrica ben geometride o kadar bilmiyorum. Kenarortay ve kurallar falan icin ne izlemem gerek acaba? birde 11. sınıf konu anlatimini Eyup B. den izlemeyi düşünüyorum, onerebilecegin tyt kanal var mi?

Teşekkür ederim, ayrica ben geometride o kadar bilmiyorum. Kenarortay ve kurallar falan icin ne izlemem gerek acaba? Bir de 11. sınıf konu anlatimini Eyüp b. Den izlemeyi düşünüyorum, onerebilecegin TYT kanal var mi?

Geometriyide aynı şekilde önce bir kamptan izle. Kenan karayı izleyebilirsin. Matematik için de Eyüp b güzel bir kanal evet ama eğer temelin çok az ise önce mert hocayı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…